Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Grado RS1

Hybrid View

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Grado RS1

Vidim da ima puno opsjednutih in ear slusalicama, pa mozda se nadje netko da mi i oko ovih u naslovu udjeli savjet.

Naime, imam neke mogucnosti dobaviti navedene slusalice po nesto nizoj cijeni od one koja stoji u nasim ducanima. Bio sam vlasnik 325 modela istoga proizvodjaca i odustao sam od njih u relativno kratkome roku radi neudobnosti nosenja. Imao sam takodjer prilike malo detaljnije preslusati GS1000 model, koji je daleko udobniji od 325 modela, ali je prema iskustvima koje sam stekao neopravdano skup (ne pruza toliki napredak u kvaliteti koliko vise kosta), razmjerno, i u odnosu na modele unutar kuce i u odnosu na konkurenciju.

Dakle, zanimaju me dvije stvari:

1. Komparacija udobnosti 325 ili GS1000 modela sa RS1 modelom
    2. Ima li netko isustva, daju li negdje u RH da navedene slusalice odnesete doma uz polog, pa poslusate odredjeno vrijeme (dan, dva)

Zahvaljujem na svim odgovorima!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    preporučam da pitanje postaviš na http://www.audiofil.net/

što se slušalica tiće obrati se u http://www.audiocinema-art.hr/ , u Mesničkoj, vjerujem da problema oko isprobavanja nebude bilo.

PS. Koristim već neko vrijeme SR60 model pa iz znatiželje ...na što ćeš spajati slušalice i koju vrstu muzike preferiraš ?
    angels might have been eaten.

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom Pregledaj post
    preporučam da pitanje postaviš na http://www.audiofil.net/

što se slušalica tiće obrati se u http://www.audiocinema-art.hr/ , u Mesničkoj, vjerujem da problema oko isprobavanja nebude bilo.

PS. Koristim već neko vrijeme SR60 model pa iz znatiželje ...na što ćeš spajati slušalice i koju vrstu muzike preferiraš ?
    Ma vec sam pitao na nekim stranim forumima, ali tamo sve prepuno amera, a oni poprilicno preferiraju Grado i AKG, tako da su puni hvale za sve modele, meni se cini, iz osobnoga iskustva...malo i neopravdano.

Zahvaljujem na savjetu, nisam znao da AudioArt ima Grado jos...mislim da sam tamo pitao pred ponesto vremena, pa su mi rekli da vise ne drze...mozda sam umislio, ali ne vjerujem...sad sam bas bacio oko na njihove web stranice i ni tamo ih nemaju u ponudi. Ako ih ipak drze onda stvarno nema problema, vec sam od njih uzimao stvari uz polog na slusanje i nikada nije bilo problema. Zahvaljujem za info.

Trenutno raspolazem sa dva Sennheiserova modela HD600 i HD580. Spajam ih na Project - ov Headbox II, koji dobiva signal ili iz kombinacije Rotel RC/RB 1090 ili iz Cambridge Audia A840. S obzirom da sam Rotele vec gotovo prodao (kapara je pala), Grado bi, ako bi se odlucio na kupnju, vrtio na Headboxu II i CA A840.

EDT: Sto se muzike tice u 90% vremena slusam akustiku (gitaristicke izvedbe prevladavaju) ili jazz, ponesto ozbiljne glazbe i ponesto live koncerata.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lijepo zvuči ....kako rekoh mislim da ovdje ipak nebudeš dobio savijet kakvome se nadaš ili priželjkuješ jer se igraš iznimnim igračkama

Što se AudioArt-a tiće bio sam u uvjerenju da je Grado u trenutnoj ponudi, moguće da griješim jer govorim po sječanju, u dućanu znaju često imati robu koja nije evidentirana na stranicama....u svakom slučaju puno sreče želim u pronalaženju novih slušalica.
    angels might have been eaten.

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom Pregledaj post
    Lijepo zvuči ....kako rekoh mislim da ovdje ipak nebudeš dobio savijet kakvome se nadaš ili priželjkuješ jer se igraš iznimnim igračkama

Što se AudioArt-a tiće bio sam u uvjerenju da je Grado u trenutnoj ponudi, moguće da griješim jer govorim po sječanju, u dućanu znaju često imati robu koja nije evidentirana na stranicama....u svakom slučaju puno sreče želim u pronalaženju novih slušalica.
    Zvrcnuti cu nekoga od decki iz Art - a onda, pa se raspitati...kako rekoh, ako oni imaju onda nije problem...imaju i CA tamo tako da ih i na licu mjesta mogu isprobati, ne trebam ih niti nositi doma.

Htio bi cuti i osjetiti te slusalice malo dulje na glavi...barem kakvih sat do sat i po slusanja, da vidim koliko su (ne)ugodne. Ako bi se odlucio na kupnju onda bi se rijesio jednih Sennheiser (vjerojatno HD600) pa bi za dinamicnije stvari koristio Grado jer ipak imaju kvalitetniji odziv, a za ambijentalnije bi koristio Sennheiser, jer tu po meni imaju sitnu prednost u prezentaciji.

U svakom slucaju zahvaljujem na savjetima!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove