Početnicima nije lako radit s ovim programima bez nekih osnova,pa ćeš samo ako si istinski zainteresiran nešto sastavit.
Preporučam MixMeister fusion,Traktor i VirtualDJ.
Neznam dali je bila možda negdje ovakva tema, ali zanima me koji je najbolji program za početnike koji bi se htjeli malo poigrati kao DJ. Znači program preko kojeg bih mogao napraviti neki remix.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Početnicima nije lako radit s ovim programima bez nekih osnova,pa ćeš samo ako si istinski zainteresiran nešto sastavit.
Preporučam MixMeister fusion,Traktor i VirtualDJ.
Ova dva (Traktor i VirtualDJ) sam ti i ja mislio preporučiti, tako da nemaš dvojbe. S time da Traktor spada u PRO ligu, barem dok sam ja bio oko toga, već se dugo ne igram time. A hvaljen je i VirtualDJ.
HC4L
Skinuo sam Traktor DJ, nisam uspio naći full verziju bez virusa pa sam odlučio isprobati demo.. Izgleda mi malo prekomplicirano i ne snalazim se baš...
Da mi je neki program koji je jednostavan, za početnike, a da se može složit dobra muzika bez nekih mikseta i sl. Znači samo standardna "oprema" (tipkovnica, miš)
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Jesi probao Fruit Loops(FL Studio) možda?
FL baš i nije za miksanje, to je produkcijski alat.
HC4L
Pa dobro, nebih ja baš mixao muziku, ja bi više nju malo "sređivao". Znači neki efekti, basovi i to..
Onda gledaj za neki editor. Svojevremeno je bio jak Cubase al to je opet domena PRO alata. Ja sam počeo sa Mucic Maker-om dobar početnički alat
HC4L
ja ti preporučam adobeov audition, dosta se intuitivan čini i za početnike
meni recimo cubase nikad nije legao, uvijek mi je bio prekompliciran
Bookmarks