Odmah da kazem to sam uspjesno rjesio....
I sad me zanima kako mogu raazdvojiti particiju na 2 djela,tak da mogu dualboot napravit?? Jer kod instalacije mi to ne dopusta.su
ntfsfix 7dev/sda1
Dakle,kad instaliram Fedoru,sve je u redu do dijela dok trebam razdvojiti particiju na 2 dijela,tj. gdje trebam izabrati gdje ću je instalirati...probam razdvojiti HD na 2 dijela i javlja mi slijedeći error:
Ispricavam se zbog kvalitetenije mi nista bilo pri ruci osim moba...
Samo da napomenem,win nije upaljen pa ne znam sto javlja taj error....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Odmah da kazem to sam uspjesno rjesio....
I sad me zanima kako mogu raazdvojiti particiju na 2 djela,tak da mogu dualboot napravit?? Jer kod instalacije mi to ne dopusta.su
ntfsfix 7dev/sda1
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
takvih sam problema i ja imao s mandrivom power pack 2008 danas kada sam isao onstalirati ali ipak sam nekako uspio instalirati isao sam na opciju da mi automatsko podijeli particije kako treba
više se ni nesjećam, prešlo je već dosta kad sam imao u dual bootu fedoru i xp..uglavnom, može ti pomoći moj i tvoj prijatelj...google
http://www.google.com/search?hl=en&c...tnG=Search&lr=
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Pokušaj prebaciti particiju u FAT32. Linux se lakše snalazi s tim tipom particija.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo nije bilo druge nego format...ostao sam bez windowsa,al nimalo ne zalimLinux mi je uvjek bio drazi...
Bookmarks