neznam koji je vrag bateriji. Al nako recimo dvije ćuke punjenja, Skoro pa isti dan se isprazni???
neznam koji je vrag bateriji. Al nako recimo dvije ćuke punjenja, Skoro pa isti dan se isprazni???
Igrice, kamera, otvoreni mob... baterija se istroši.
Stara boljka svih mobova s kamerom je baš slaba baterija - svi ovi full-color-display-hi-res-camera mobovi imaju relativno slabe baterije.
Uključi battery-save, to je sve šta ti mogu reći. Ili kupi jaču bateriju. Malo je deblja od originalne, al' ima 800mAh (ako se ne varam)...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Dali postoji, koliko love dođe ?
I dali možda paše bateriaj od neke druge motorole ili dali ima istu kao neki drugi model????????????????????
Ima na onom siteu, DayDeal...
Odi na http://www.daydeal.com/motv500/default.htm i tu imaš hrpu accessories za v500/v525.
Ima neka extended baterija na http://www.daydeal.com/catalog2.asp?id=4135
od 800mAh (serijska je 700 mAh), al ova "debela" je deblja pa teba tzv. "extended cover" koji se isto da kupit na tom siteu.
Sama baterija je $30 a extended cover je dodatnih $7. Plus poštarina itd, itsl....
Osobno ne znam nikoga tko je kupio dotičnu bateriju pati ne mogu reći koliko se tih 100mAh osjeti...
V525, nisam uopće igrao igrice možda pustim par puta MP3 pogledam slike često malo s kamerom i to je sve. Al ipak jedan dan je prekratko.
je,je i moja V600 ne izdrži jedan dan ako slusam MP3-ice. Nemoj se cudit tome. Probaj jedan dan (ako mozes ;-) bez mjuze pa ces vidjet koliko ti izdrzi. Ja sam malo smanjio koristenje moba kao walkmana i baterija fakat traje dulje...
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
meni je do pred 7 dana baterija uvijek trajala 2 i pol dan ili više
A šta se dogodilo priej 7 dana ne znam ali od onda mi traje 24 sata
ma bez MP3 drži 3 dana.
Misiš na slušanje MP3ca (tipa walkman) ili i na ringtonove? Jer imam jedanIzvorno postao Ranger
mali MP3 kao SMS-zvonce, al opet, baterija traje 2 dana max..
Da nisi možda zaboravio isključiti BT? Meni se to desilo, ali sam skužio kad sam ga slučajno ugasio/upalio pa je zasvjetlila ona gore ikonica od BT-a. Inaće kad je upaljen, meni osjetno kraće traje baterija...Izvorno postao Beta
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Izvorno postao ihaladin
A ne znam jer sam jučer cijeli dan bio dma zato mi je to bilo čudno, nisam koristio BT ali sam napiso dosta poruka.
Još ću provat a onda ću tražit bateriju neku bolju jer baš sad fora izgleda mobitel s drugom maskom
Bookmarks