evo kupio prije mjesec dana i zadnjih par dana mi neće da uđe na internet zbog neke pogreške 619
error 619:An connection to the remote computer is unavailable so the port was shut down itd.
imaju neke debilne "pomoći"
jel zna tko rješenje ovom?
evo kupio prije mjesec dana i zadnjih par dana mi neće da uđe na internet zbog neke pogreške 619
error 619:An connection to the remote computer is unavailable so the port was shut down itd.
imaju neke debilne "pomoći"
jel zna tko rješenje ovom?
Da li si mozda instalirao neki firewall prije par dana?
Inace ta greska moze znaciti svasta... Da ti je kartica krivo umetnuta ili prljava, da nije dostupna 3g/gprs mreza (zbog kvara ili pokrivenosti), da si dosao do limita koji operater pruza, da ti je software ili driver krivo instaliran ili se ostetio ili cak da je greska u hardwareu...
Probaj uninstalirati modem u CP-u i ako si instalirao neki software, zatim resetiratiraj racunalo. Nakon resetiranja bi ga trebao ponovno prepoznati i instalirati.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
kaže da je pogreška prvo u NULL driver pa onda u nekom repository fileu !?!mislim da je ovo drugo ali ne znam kako to riješit
this is the error: Unable to load NetBios Gateway DLL componet because of an error on :FileRepository/volsnap.inf_7eb8cdb5/volsnap.inf and FileRepository/wpdfs.inf_f3bbd450/wpdfs.inf
these / are turned to the other side
a oće li tko pomoći?
Bookmarks