Meni je uvijek onaj stari
Naime, ovo namjeravam pitati čitavo ljeto, ali svaki put smetnem s uma.
Prije nekoliko mjeseci promijenio se signal kojega čujem u slušalici kad ju dignem. Od onoga standardnog (Tuu-tu-tu...), sada je kao u američkim filmovima. Gotovo konstantan. I dalje je isprekidan, ali ne više kao nekada. Sličniji je signalu "zauzeća broja".
Da se brinem ili ne?
Naime, sve i dalje uredno šljaka, i pozivi i ADSL.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni je uvijek onaj stari
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Još uvijek stari.
Ajde ti Moby radije zovi tehničku službu i provjeri. Ovako sumnjam da ćeš išta saznati osim čitati jedne te iste komentare kao što su ovi do sada.
Neki dan sam bio kod lege i isto su neki čudni zvukovi bili u slušalici. Jedno vrijeme je pištalo, a onda nakon toga znak zauzeća, ali normalno se moglo zvati na taj telefon i DSL je radio, brb...
U Os na Sjenjaku takodjer drugaciji signal nego onaj uobicajeni kao sto je Moby opisao, (kombinacija telef. + ADSL)
Mislim da ima veze s preusmjeravanjem. Potraži na netu kako provjeriti da li je uključeno preusmjeravanje ili se nazovi s mobitela pa se nemoj javiti da vidiš da li će te preusmjeriti.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Nemam nikakva preusmjeravanja. Ne znam što je to, stvarno.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Takav je signal kod VoIP linije...možda si pokusni kunić za MaxPhone uslugu![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
i meni je bilo isto tako,pa sam ih nazvao i mislim da se radi o nekoj govornoj pošti nisam siguran ali uglavnom morao sam kliknuti na telefonu neka dva broja i ljestve i opet je bio onaj stari signal
Tak je radi se o govornoj pošti.Valjda si promijenil tarifni paket na 150 pa imaš gratis sekretaricu.
@Moby: Ovdje imas popis usluga (T-Com) i nacin na koji se iskljucuju...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ja nemam signal slobodne linije... Već 3. dan sam bez telefona i interneta... SZK (T-Coma) je pun idiota - prijavim kvar - oni vele da će mi se netko javiti na mobitel. Drugi dan opet zovem da bi mi rekli da je kod njih zabilježeno da je kvar popravljen - naravno, niti je itko bio, niti je itko zvao a telefona ni interneta ni od korova. I nisam jedini u ulici. Al' su ažurni i brzi, a pretplatu će uredno naplatiti...
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Bookmarks