Nema optički zoom. Mislim da neka malo bolja kamera na mobitelu daje kvalitetnije slike od toga.
šta mislite valja li šta taj aparat, mislim za 339kn dali uopće valja,
ima optički zum ili mogu samo sanjat?
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Nema optički zoom. Mislim da neka malo bolja kamera na mobitelu daje kvalitetnije slike od toga.
a okej to sam si mislio,![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Da Minton, heheheheA koje ime za fotoaparat, doslovce se svaki put odvalim od smijeha kad ga vidim u promidžbenim letcima ili mi ga tko spomene, hehehe
![]()
Zamislite samo situaciju kad bi Vas netko pitao koji fotoaparat imate, presmješno![]()
Pogledajte kakav samo ima impresivan dizajn! Po tome se vidi kvaliteta, a i funkcije.
Posebno me bode onaj veliki flash xD
A dobro, za nekog penzića ili najnezahtjevnijeg mogućeg korisnika koji samo želi poslikati rođendane, krstitke i vjenčanja i onda pregledavati fotke na telki možda i ne bi bio tako loš. Cijena je ipak najniža ikad za neki digitalac, ako se ne varam
Koliko nofcih, toliko i muzike. Onaj koji bu to kupil, znači da su mu dosadašnji za 500-600 kn bili preskupi. Takav neće niti ošekivati nešto posebno.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
Bookmarks