Koliko je to da ne košta previše?
Oglasnik, dućan, prijenos/produljenje pretplate?
Btw. Samsung ima u opcijama da zaključaš poruke, Symbian ima programe za to. Za ostale brandove ne znam.
Pozdrav društvo
Ovako je , sestra mi treba mobitel koji ima mogučnost zaključavanja SMS inboxa , i po mogučnosti da ima dobru bateriju jer provodi dosta vremena na telefonu.
Znači, kamera, multimedija , HSDPA . ..sve je nebitno osim zaključavanja SMS inboxa i dobre baterije. I naravno da ne košta previše
Jel ima kakav sličan mobitel za nju?
Koliko je to da ne košta previše?
Oglasnik, dućan, prijenos/produljenje pretplate?
Btw. Samsung ima u opcijama da zaključaš poruke, Symbian ima programe za to. Za ostale brandove ne znam.
aha, pardon...oglasnik
Koji sve Samsung mobiteli imaju tu opciju? Ili svi modeli sa novijim OS-ovima imaju to?
Cijena u oglasniku do nekih 500-600kn novi , ako to postoji uopče naravno![]()
Prvo šta mi pada na pamet je Nokia N73.
Poruke se bez problema mogu zaključati ako se koristi neki program za to.
Ali mislim da to nije mobitel za nju. Dosta je spor, a i symbian je.
Preporučujem neki Samsung, koji ima serijski u sebi ugrađenu opciju za zaključavanje SMS-ova. Dosta cura fura Samsunge i mislim da će se i tvojoj sestri svidjeti... Samo koji? hmm, neznam ni ja
Neka preporuči netko tko ima Samsung, ja ga nemam, pa..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ne ne , Symbian nije za nju. Samsung je odlična stvar....samo koji?![]()
Pitao sam frendicu, Samsung D900 ima opciju zaključavanja SMS-ova, u oglasniku mu je cijena oko 400-500 kn..
eto, idealan mob![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Je,samo nema niti jedan novi,svi su rabljeni![]()
Samsung U900 ima...mozes birat sto zelis zakljucat...sms, foldere, programe...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks