neznam da li se što dogodilo ali sve je radilo super do juče...mob.je bio na servisu i zamjenjen mu je nedavno digitalni zvučnik..ja pojma nemam da li je isti ulaz za zvuk tamo gdje ja govorim i gdje čujem zvuk....kad slušam walkman sve se čuje super i na najglasnijem pojačanju..perfektnno...to me čudi jako..i osoba s druge strane čuje mene perfektno...ali ja čujem visoke tonove i neko titranje zvuka osobe koja priča sa mnom...da li je možda neka prljavština u pitanju...ima li moj k610 dva mikrofona ili??? kako da to napravim/popravim budući da kažem walkman radi besprijekorno,druga strana mene odlično čuje jedino zvuk druge osobe prema meni ,malo pucketa...molim pomoć!!! da li mu je naštetila vlaga,jučer je padala kiša,možda se nešto smočilo????? mobitel je flashan na w660 ..sve je radilo super do juče..odjednom čujem te neugodne vibracije u zvuku dok osoba priča samnom...što mogu napraviti???

Odgovori uz citat
)..mobitel je k610..jel možeš ti to nekak pokazat slikom? da ga očistim? znači on služi da bi čuo nekog dok priča i obrnuto da bi dotični čuo mene..kažeš gore,a di to točno?.a kažem možda je prljavština ...a muziku reproducira normalno ,a li ako taj zvučnik iza mobitela nema veze s ovim za razgovor onda ima smisla...jedino što kažem,mene se dobro čuje,ali ja čujem krčanje i pucketanje (visikotonci mislim) s druge strane..da nije nešto upalo u taj zvučnik....može slika..demit kad sam glup???

Bookmarks