eto, sretna vijest za sve korisnike drugih mreza.
http://blog.iphone-dev.org/
eto, sretna vijest za sve korisnike drugih mreza.
http://blog.iphone-dev.org/
Instalirao bez problema- radi super![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
1 Ensure you have upgraded to iPhone OS 3.0
2 Jailbreak your iPhone 3G using redsn0w or PwnageTool (this will also install Cydia/Icy)
znaci da je jailbrake vani, i da pomocu njega sve radi kao na 2.2.1?
(sad vidjeh da ima topic o redsnow-u vec..sorry)
georgy, na koji si iphone instalirao i mozes li malo poblize objasniti?
Na iPhone 3G.
Skineš redsnow, i (u Windows folderu) dobiješ redsn0w.exe.
Povučeš (doslovno povučeš) 3.0 OS (tj. update koji je stavljen na iPhone- imaš ga u C:\Documents and Settings\*KORISNIČKO IME*\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates (vjerojatno je skriveno, pa moraš omogućiti prikazivanje skrivenih foldera)) na redsn0w.exe i otvori se program i tada pratiš upute (tipa da ugasiš iPhone, držiš home i sleep tipke zajedno pritisnute i tako par stvari, jednostavno).
Nakon što program završi- imaš napravljen JB.
Tada preko Cydie instaliraš unltrasn0w (dodaš repozitorij: repo666.ultrasn0w.com pa ćeš naći ultrasn0w) i restartaš iPhone, i imaš otključani iPhone.
Ako ne razumiješ- evo i tutoriala sa slikama:
Kako napraviti JB
Kako napraviti unlock
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
radi na firmware 02.30.03?
Ne, 02.30.03 ne možeš otključati na ovaj način (mislim da se ne može na nikoji), moraš napraviti update na 3.0.
pa to pitam..dakle kad promjenim sa 2.2.1 na 3.0 mjenja mi se i firmware?
Da.
Modem firmware se mijenja na 04.26.08- koji se može otključati.
odlicno! danas update-am!!
Napravio update 3g iphone-a sa software version 2.2 na 3.0 sa itunesa. Medjutim kada dodjem do koraka kada se telefon treba reboot u programu redsn0w tada mi se pojavi prozor koji mi gasi spomenuti program, tj.neda mu da nastavi sa radom i kad pritisnem dont send ugasi ga skroz. Pokusao par puta ali uvijek isto? Jel ima netko nekakvo rješenje ili je imao sličan problem??
P.S.firmware mi je 04.26.08
Zadnji uredio alanford11 : 13-07-2009 u 21:03
ukucaj na youtube how to jailbreak iphone 3.0 i pokazat ce ti dosta videa koji kvalitetno objasnjavaju kako to napraviti
Dinamo rules!!!
Uspio napokon sa redsn0w ali 0,72. Medjutim pošto je telefon bio na 098 mrezi i ta je kartica bila unutra sad kad sam ubacio vip karticu nemam nijednog svog kontakta iz imenikana kartici? U cemu je problem?
RJEŠENO:
Zadnji uredio alanford11 : 13-07-2009 u 23:48
redsnOw 0.8 mi se stalno rusi, pa sam skinuo 0,72 i u procesu mi javlja da ne prepoznaje IPSW, dok sa 0,8 taj dio prodje ok, ali se onda srusi..
anybody?!
EDIT: uspio, cydia i icy su na mobu, samo da vidim jel sljakaju programi i to je to!
Zadnji uredio gogoXrogo : 14-07-2009 u 20:18
Bookmarks