Ovako, koristim Simpa internet i dogadja mi se to da nakon svakih 13-15 minuta (najcesce bude na pocetku 13. minute) jednostavno pukne veza i nakon tog se obicno nemrem reconnectat minutu-dvije. Kad se to dogodi pise mi da sam jos uvijek connected ali bandwidth je 0 i nemrem niti pingat nista.
Prvo sam mislio da je do slabog signala ili preopterecenosti tijekom turisticke sezone ali desava se i na mjestima gdje je signal full, onda sam skuzio da nema veze signalom.
Probao sam kombinacije:
1 Moja SIM kartica, moj ili prijateljev uredjaj i prekida.
2) Moja voice (ona iz moba, simpa) SIM kartica i moj ili prijateljev uredjaj i opet prekida.
HSDPA/GPRS/EDGE vrste nemaju veze (sve kombinacije sam probao) i uvijek prekida. Isto tako nema veze koji software koristim (web 'n' walk manager, T-mobile original, vip vodafone mobile connect itd.).
Ako koristim prijateljevu SIM karticu od T-mobile web 'n' walk pretplate radi sve super bez obzira jel koristim njegov ili svoj uredjaj. Isto tako ako koristim VIP mobile broadband (na mjesecnu pretplatu) karticu (koju vise nemam) sve radi bez prekida.
U T-centru su probali testirat karticu i kazu da je ok i da se to sta sam opisao nebi smjelo dogadjati.
Iz ovog gore zakljucujem da je Simpa internet na svim pre-paid karticama takav da prekida svakih 13-15 minuta.
Jel to tocno? Ima tko slicna iskustva?

Odgovori uz citat
Bookmarks