Odnesi to onome tko ti je dekodirao mob neka to popravi...
Pozdrav svima, moj prvi post ovdje,
Imam SE K610i već 2 god. Originalno je od T-Mobilea ali sam ga odnio na dekodiranje da prima i VIP kartice. I sve je radilo bajno osim što u poslanim porukama nema one kvačice kad je poruka dostavljena. Ali ok, to i nije toliko važno. Problem je slijedeći. Nekoliko puta mi se dogodilo da iz čista mira nemogu ni slat poruke ni nazvat nikoga čak ni službu za korisnike. Prebacim karticu u cimerovu Nokiu i radi ko sat. Dali se može ovaj problem popraviti? Ili da jednostavno uzmem K610i od Vodafonea? T-Mobile mi se ne isplati i ne vraćam se na njega.
Hvala
Odnesi to onome tko ti je dekodirao mob neka to popravi...
imas tu tutorial. ja sam nekidan isto sredio K610 (sa t-mobile na vip) isto ga otkodirao i debrandirao. 10 min posla
a sto se tice kvacice na porukama-moras ukljuciti izvjesce o isporuci i voila-evo kvacice..i ja ti predlazem da ga odneses onome tko ti ga je dekodirao i objasnis u cemu je rijec....
a mogao si ga i besplatno otkljucati,tu na forumu postoje upute
Ahhhh da sam samo znao. Inače ne kužim se u mobitele, al eto bilo bi jeftinije al šta je tu je. Odnijet ću ga natrag u servis.
A što se tiče one kvačice, nekad ima kvačica nekad ne. Neznam zašto je to tako. Neovisno kome šaljem nekad se pokaže da je dostavljena poruka nekad ne.
Hvala
Bookmarks