pa jel nitok ne moze pomoc ili nitko ne zna ?
ovako posjedujem black n82 napravio sam firm upgrade na v30...prije toga hackao sam mob preko tutorijala kojeg sam vidio ovdje i sve je radilo odlicno,skinuh jedan nokia maps koji je bio crackan i radi odlicno medjutim nakon toga koju da god aplikaciju instaliram ili cak i temu izbaci mi gresku "unable to complete installation from memory card. To install remaining application please go to app manager" i to se redovito dogadja nakon sto bootam mobitel ponovno,,,kako da to rijesim?pokusao sam i formatirat karticu ali kada bi opet pokusao instalirat neki SIS file ponovno mi izbaci pogresku "unable to complete installation from memory card. To install remaining application please go to app manager"...IMA LI TKO KAKVIH IDEJA???kako da uopce obrisem kompletne kartice i sa moba i sa kartice sa mobom sto se dobije,i kako uopce instalirati ponovno symbian na mob?????POMOC PLS
pa jel nitok ne moze pomoc ili nitko ne zna ?
1. Formatiras memorijsku karticu u mobitelu
2. Formatiras memoriju mobitela
3. Stavis memo karticu u mob i probas
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sad me zanima samo jos kako se radi formatiranje kartice???mobitela dali onda opet moram ubacivat novi frimware ili symbian ne znam kako to ide ?
ok znam kako se formatira kartica ali kako formatirati telefon?misli memoriju telefona i koji je onda postupak??hvala
ukucaj *#7370# i to ti je to, preporučljivo prije toga napraviti Backup podataka, nije nužno.
HC4L
Samo PAZI!!!
Kada radiš hard format mobitela izvadi karticu, jer može se dogoditi da poslije toga memorijska zblesira i traži password!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
nije pomoglo opet istu gresku radi,dakle prvo sam formatirao karticu memorijsku,nakon toga sam je izvadio van i upisao ovaj code sto ste napisali vratio nakon formatiranja karticu unutra i ponovno mi izbacuje uvijek tu gresku nakon sto pokusavam novu temu instalirat???
ha.... probaj stavitu neku drugu (novu) mem. karticu možda bude išlo. Ili, ponovo update softa. i onako ti ne štima mobitel, odnosno javlja ti se problem.
HC4L
hm ne znam ni ja sad vise sto da radim,nakon formatiranja mobitela odnosno telefonske memorije sada vise nije crackan HMM a napravio sam update firmware v30... sada ne mogu vise hakirat mobitel u postu kako je ICO objasnio pokusao sam par puta ali nikad ne vidim SYS folder u ybrowseru(taj folder vidim kada spojim kablom mob na komp i pokusao sam i tkao stavit onaj file serverinstaller.exe ali opet ne radi) ima li kakva caka?
Koliko sam upoznat, najnovija verzija firmware-a se neda haknuti, mislim da bi se trebala moći ova v30, naravno ako si sve dobro uradio, a novije v40 se ne daju.
ostala pitanja vezano za hakiranje softa uputi ovdije
HC4L
imam verziju 30 ne 40,,i opet nikako da u onom ybrowseru vidim onaj SYS file sada ne znam kako da hakiram taj v30 nigdi nista![]()
Bookmarks