teška odluka...
HTC - TS, WM (istina, malo je kompliciraniji od S60), 2,8" displey, qwertzy
6220 - dimenzije, 5Mpx kamera sa ksenonom, jednostavniji soft
razmisli što ti je potrebnije..
Ja bi zamijenio...
ovako nudi mi se zamjeni za kao novi,neogrebani tytn 2,nekodirani,ono,sve kao iz dućana,za moju nokiu,koja je također kao nova...trebao bih nadoplatiti 100kn,isplativo ili ne? dali bi vi mjenjali ili ipak nebi? hitno molim odgovore...
život je kratak...okus traje....
teška odluka...
HTC - TS, WM (istina, malo je kompliciraniji od S60), 2,8" displey, qwertzy
6220 - dimenzije, 5Mpx kamera sa ksenonom, jednostavniji soft
razmisli što ti je potrebnije..
Ja bi zamijenio...
a nije da mi je od životne važnosti taj windows na mobu,ali je fora čačkat...samo je prekompiciran u startu,čini mi se...
ma b... ja bi mijenjo ako se hočeš iskušati u nečem novom. A opet sve zavisi o tvojim potrebama i zahtijevima. Što se tiče same WM platforme, je treba period privikavanja ali kad je skopčaš, jednostavno za pop.....
Ovak imal sam Tynt2 prodal sam ga jer imam drugo radno mjesto i on mi je sad prevelik i pretezak.
Vrhunska stvar za Winmobile imas kudikamo vise programa no za Nokiu na netu,daju se lakse instalirati istina vecina preko kompa ali uz Active sync je super.
Navigacija je kudikamo kvalitetnija (veci izbor) od Symbiana.
Sad imam bas 6220 c dobar mob za ovaj moj novi posao ali se ne moze ni izbliza mjeriti sa Tynt2 osobito baterija.
Kamera kaj ima Tynt2 cisto solidna kaj sa 6220 nije slucaj ocekivao sam vise jadva malo bolje od N73 i to zahvaljujuci Xenon bljeski.
Nadam se da ce ti to pomoci.
Jos ovo ako ti ne smeta virtualna tipkovnica na tynt,velicina-tezina i Engl meny to ti je to.![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Tytn je bolji i kompliciraniji izbor.Ako se ne želiš zezati sa WM-om,bolja je 6220.
Ja sam bio u istoj dilemi prije jedno mjesec dana (malo manje). Jos su mi opcije bile Compact III i Nokia E66. Na kraju sam se odlucio za TytnII.
Razlozi su prvenstveno qwertz tipkovnica, veci ekran (uz otprilike jednaku autonomiju), te bitno veca mogucnost nadogradjivanja i tweakanja.
Meni su od 4 mobitela koja sam naveo u finalu bili E66 i TytnII, a 6220 sam prvu izbacio i to najvise zbog jeftinog dojma koji mi je ostavila. Pogledaj na primjer sto dolazi u pakiranju uz TytnII i sto dolazi uz 6220.
evo,nisam zamjenio...i to samo zbog težine i kamere...razočarala me na tytn 2 kamera...mirno po danu slikao i nisam zadovoljan...imam digitalac doma,ali kud bi zašao kad bi i njega furao u izlascima.6220 mi je ostala recimo zbog kamere...i ne bih se složio da nije zadovoljavajuća 5mpx sa Xenonom...prezadovoljan sam.Uredno stavljam slike na fejs i super ispadaju,ne vidi se neka veća razlika od mog nikon 7mpx...no pošto često imam poriv mjenjat mobitel,otvaram novu dilemu...hvala svima...) pozz
Ukoliko netko bude imao potrebe ponovno raspravljati o ovome, tj. ako kupuje/zamjenjuje sličan mob, neka me obavijesti na PM - i temu ću ponovno otvoriti.
Hvala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks