Thermaltake VF7001BNS DH101 crno, AL panel, SECC, VFD
Za sada mi je ovo u prvom planu...
ako imate neku drugu preporuku ili neku lošu stranu ovoga kučišta..
Hvala!!
Za sada mi je ovo u prvom planu...
ako imate neku drugu preporuku ili neku lošu stranu ovoga kučišta..
Hvala!!
odlično kučište, par puta sam se nabrijaval na to ali me spriječila "loša strana" - 1500kn
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Prijatelj je uzeo ovo prije koji mjesec i zadovoljan je u potpunosti...i sam koristim Thermaltakovo Mozart HTPC kučište, što se izrade tiče svakako preporuka...ako ti dizajnom odgovara nemoj puno razmišljat.
angels might have been eaten.
A ja bih preporučio Antec Fusion...meni fenomenalno slim kućište, ma klasa za sebe...jedino što prima samo microATX pločke, ali kako izgleda i koliko je tanko, isplati se...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Evo kupio sam navedeno, sve 5..samo nikako nisam zadovoljan sa displejom koji ima uzasno los kontrast..kad ga gledas sa 1m onda je odlican..cim se malo udaljis cca 2m ili promjenis kut, ama bas nista se nevidi..mutno fleka..pokusao sam malo promjeniti kontrast ali on se odnosi samo na polje gdje su slova a ne na kucice koje su sastrane...
da li je kod vas isto ili se to jos negdje moze podesiti..
Pozdrav !!
Koje si kupio? Fusiona ili Mozarta?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nijedno, pretpostavljam da je uzeo/la Thermaltake VF7001BNS DH101....što se Fusiona tiče kako si i sam rekao on je microATX kućište i time druga klasa u kojoj je konkurencija i izbor mnogo veći...većina korisnika koji slažu postepeno nema izbora za ovu drugu klasu jer već posjeduje ATX i pripadajuću konfiguraciju koja je nekompatibilna.
Sam uzeo. još uvijek pokušavam podesiti ekran al neide..
Ventilatori su preglasni
moja ocjena 7/10
ocekivao ipak malo vise![]()
pogledaj na toliko je radna temperatura, možda ti nisu potrebni ugrađeni ventilatori, vfd možeš promijenit ako te smeta i staviti drugi imonov model
Ocjena navedenog kučišta se lagano penje..pošto sam užasna cjepidlaka i tražim i najmanje mane..sad mu dajem ocjenu 9.5/10.. samo su potrebni sati i sati da se podesi kako treba..-
TOPLA PREPORUKA !!
Bookmarks