MDA je svakako svestraniji i kvalitetniji izbor,a N96 atraktivniji sa golemom memorijom i odlicnom kamerom.
ja bi izabrao MDA!
Kada bi uzimao jednog od ova dva (u t-mobile, sa +bodovima) koji bi uzeli? Vidim da MDA ima dobru rezu ekrana koji je iste velicine kao i nokia. Mda ima bolju bateriju, no tezi je... Nokia 2, MDA 1 godinu garancije.
MDA bi me izasao 2798kn a N96 2498kn. Dakle, nije bas neka razlika u cijeni.
Zadnji uredio tomios : 19-11-2008 u 12:51
MDA je svakako svestraniji i kvalitetniji izbor,a N96 atraktivniji sa golemom memorijom i odlicnom kamerom.
ja bi izabrao MDA!
Nakon druzenja sa N96, mogu reci da je vepar u krivu. Kamera me nije odusevila da bi toliko bila superiornija nad drugima. Memorija? kada je popunis, pocinjes je mrzit
.
N96 je nestabilan, spor, znaju se aplikacije poput Nokia Maps rusiti. Stoga moja preporuka ide prema MDA.
@beetleman
kameru na N96 sam usporedio samo sa MDA,a ne sa drugima,a memorija je po mojem misljenju vecini ipak dovoljna.moje misljenje![]()
memorija je dovoljna..ali kada se popuni 5,6gb,probaj se kroz nju furati bez pogrdnih rijeci..
Ahama nema frke, vepar krivo si me skuzio, aludirao sam na ono sto je smogovac napisao..popunis je..i neupotrebljiva je...
Kamera naravno da je bolja od MDA, no samo je bolja...![]()
Imao sam zadnji firmware..nista..
A ima li veze jesi napunio sistemsku memoriju ili miniSD? U oba ce slucaja raditi sporo? Malo je bedara sto ne daju bar 2god garancije za MDA, ipak uljeva vise sigurnosti. A kako ide sto se tice upgradeova od T-Mobile glede softvera, tj. dali je vazec upgrade i onaj sa HTCovih stranica? Nekoc davno sam imao Mot. MPx220, baziranu na Windows Mobile 2003SE, pa sam u neku ruku upoznat sa OS-om, programa ima ko blata.
I kakva je kvaliteta zvuka na HTC, posto bih ga koristio za slusanje glazbe preko bluetooth stereo slusalica? Media player ima equalizer?
Zadnji uredio tomios : 20-11-2008 u 23:06
definitivno MDA Vario. . .imam stariji model . . i nikada necu pozaliti sto sam ga uzeo. . programa mislim da ima pojednako. . naravno ne za novije generacije symbiana nego za 8 i eventualno 9.1. . ali ipak mislim da wm prednjaci. . posto je tu xda-developers, ppcwarez. . .inace zvuk na HTC-u je odlican. . equalizer nije ni potreban. . .ima definitivno jace slusalice od nokie. . nije nista novo da je kod nokie uvijek bila problem brzina. . pocevsi od svakog telefona n serije .. cim popunis 50 % neovisno sistemske ili dodatne memorije. . pocinje da koci u music playeru, gallery-ji. . .i na kraju. . ako ti netreba kamera i ime. . uzimaj MDA a poslije mislim da se neces htjeti vratiti na dummy telefonima. .(bez uvrede. .. n serija telefon od telefona se razlikuje minimalisticki. .primjer n70 i n72. . ili n95 8gb i n96)![]()
Jos jedno pitanje, dali MDA Vario IV ima 3D akcelerator? Te dali postoji stranica sa specifikacijom njegovih hardverskih iznutrica?
Nasao sam od Diamond modela, no ne spominju nista oko 3D..za ovaj jos nema service manual, samo za rastavljanje.
Zaboravih jos pitati, mp3 kao sms zvono radi jel?
btw. evo link:
http://www.modaco.com/content/pocket...ntling-guides/
Bookmarks