Bilo bi najbolje prije,jer ako ti ona istekne,a policija te zaustavi,ide ti kazna...![]()
Jel možda netko zna da li se produženje valjanosti vozačke dozvole obavlja prije ili poslije isteka iste?
Bilo bi najbolje prije,jer ako ti ona istekne,a policija te zaustavi,ide ti kazna...![]()
ja sam produzivala par dana prije isteka (ogranicenje zbog vida).
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja sam 14.05.08,a trebalo je 11.05.08Jbg,zaboravio...
Sva sreća sta me nisu zaustavili in mintajm...
![]()
Produženje vozačke dozvole,kao i svih ostalih,jednako važećih dokumenata se obavlja prije isteka istih.....
Napomena:
- Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu – obrazac br. 2, u policijskoj upravi, odnosno postaji prema mjestu prebivališta.
- Uz zahtjev se prilaže:
- liječničko uvjerenje – ne starije od šest mjeseci;
- 35,00 kn u državnim biljezima;
- osobna iskaznica.
- Ukoliko na vozačkoj dozvoli nema mjesta za upis novog datuma valjanosti, izdaje se nova vozačka dozvola.
"Dana 20. studenog 2004. godine stupio je na snagu novi Pravilnik o vozačkim dozvolama, kojim je propisan i novi obrazac vozačke dozvole. Obrazac je jednakog formata kao i prijašnji, ali sadrži veći broj kategorija – 14.
Podaci na ovoj stranici odnose se na produženje valjanosti vozačke dozvole izdane na novom obrascu.
Ukoliko je istekla valjanost vozačke dozvole izdane na prijašnjem obrascu, odnosno po prijašnjim propisima, izdaje se nova vozačka dozvola te je, uz navedeno, potrebno uplatiti i 35,00 kuna za obrazac dozvole i priložiti dvije fotografije.
Baby bozačka![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kakvih testova za vid? ne znam odakle si, ali kolko je meni poznato na par mjesta u zagrebu vid provjeravaju onim aparatima, tak da no čens da nekaj smuljasja konkretno idem u zeljeznicar i svaki put me teraju na te aparate :/
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Koji je to sad belaj sa čekiranjem vida? Ja sam doso na policiju i žemska umlatila pečat u lajsns do 2018 ja pljunuo neki 30-ak kn taksenih maraka i odo ja...
Da se razumijemo,i meni u vozackoj pise napomena: Uz obavezno nesenje naocala...![]()
i ja bi sad trebala produžiti vozačku za koji dan...
ističu mi dvije godine...
al o tome kad dođe vrijeme...![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Treba li nakon isteka "probne" vozačke od 2 godine ponovno raditi liječnički, ako je liječnički vrijedio dulje od 2 godine.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
samo da pitam nesto da ne otvaram sad novu temu:ja kao mladi vozac ne smijem voziti auto jaci od 75 kW,a zanima me smijem li ako je sa mnom u autu osoba starija od 24 god. sa vise od 2 god. vozackog iskustva(tako sam nesto cuo pa me zanima da li je tako)?
i samo da kazem da mi auto ima 77 kW![]()
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
a mislim da hoce,pogotov ako me zaustavi neki koji ne popusta ni malo
jer na predavanje iz prve pomoci nam je dosao neki policajac govoriti nesto i ja sam ga bas pitao da li se mogu ta 2 kW tolerirati i rekao je da ne sto je po meni cista glupost,sta sad moj stari treba drugi auto kupit zbog 2 kW pa mislim...
mogli su stavit toleranciju bar do 5 kW
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
mene baš nisu ni davili zbog toga, a auto od stare ima 80 kW, a od starog 100kW. Zaustavljali su me u oba i samo rekli da produžim. Ovisi na kakvog pajkana naletiš
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Bookmarks