Na vMobil, jedino neznam da li onda možeš gledati filmove.
btw. ne može se možda prvo na v600, a onda na vMobil?
isplati li se više v-525 upgrejdat na v 600 ili na v-mobil(to sam pročitao u novom mobilu pod "friziranje motorole" kao kažu da dobiš više mogućnosti i da je bolje ga upgrejdat na taj v-mobil neg na v600.)???![]()
Na vMobil, jedino neznam da li onda možeš gledati filmove.
btw. ne može se možda prvo na v600, a onda na vMobil?
evo upgrejdao sam na v-mobil možeš gledati filmiće sa amr zvukom,učitavatijava program,dobit još 1 mb prostora. ne trebaš je predhodno upgrejdat na v600 i ja misim da je postupak lakši nego za v600.
Može mi neko pojasnit kaj je vMobil?
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
to je jedan upgrejd za motorolu v 500 i v 525 . Kad ga flexsaš dobiješ otprilike 30-tak novih mogućnosti. FLEXAT GA JE SIGURNO LAKŠE NEGO NA V600. ONO MOŽEŠ PROBAT,SAMO TI TREBAJU P2KMAN ,P2K-MAN DRIVER I TI FAJLOVI ZA UPGRADE.
sve to ti je na stranici: www.mobil.hr/vmobil
Bilo bi ljepo samo da netko popise tih trideset promjena jer mi je to dosta cudno??
Citao sam dosta o P2K po netu i to dosta davno ali nisam procitao nista posebno o njemu osim da se da ukljucivati i iskljucivati neke opcije na mobu ali to su sve bile neke sitnice , nista bitno. Sa novim softwerom mob je brzi, stabilniji i dobijem te opcije. Dakle u cemu je fora??
moze li mi neko ukratko objasnit kako to da izvedem
Ma, to su samo promjene u seem file-ovima. Sve to možete napravit i sami ako malo pročitate onaj seem-edit mini tutorial.
Ja stavljam novi softver da mob bude brži i stabilniji, a ove stvari si sam namještavam, jer ne želim da mi na vanjskom displeju piše vMobil nego npr. Ivek i sl.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Bookmarks