Morali su banati ljude nakon one nesreće sa napadima...pa si možda slučajno banan. Uglavnom, jedino što ti ostaje jest da se javiš na IRC kanalu (ako nema nikoga, dođeš u drugom trenutku).
Jel imao netko od vas problema sa hd-bitsom da su mu isključili (ne banali!) account uz poruku:
Javio sam se jutros na irc makar još uvijek ni traga ni glasa od nekoga, sve mrtvo. Ima li netko da se našao u sličnoj situaciji?This account has been disabled.
Connect to hd-bits.ro-help irc channel using own IRC client for information about account.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Morali su banati ljude nakon one nesreće sa napadima...pa si možda slučajno banan. Uglavnom, jedino što ti ostaje jest da se javiš na IRC kanalu (ako nema nikoga, dođeš u drugom trenutku).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ta poruka ti znaci da ti je acc banan. e sad, ako nisi fakeao upload, postoji mogucnost da je radi ovog:
i da si se ti nasao medju njima.22.11.2008 - uTorrent 1.6.1 has been banned
95% of the users who had done fake upload this month had done it with uTorrent 1.6.1 thus we had to ban it.
Koristio sam 1.6.1. i fejkao upload čisto da budem "na vagi", a nakon ove obavjesti sam se prebacio na 1.8.1. i dva dana kasnije je sve stalo. Ah niš, čekam neki njihov odgovor pa ćemo vidjet.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks