Što se kamere tiče oba dva modela koriste jednaku 2mpx kameru bez autofocusa što je minus naravno, ali jednostavno nije ni bilo za očekivati od modela mid-range serije i jednog iz w serije. Iako osobno smatram da je w910 praktičniji i po tom pitanju jer se može fotografirati horizontalno i vertikalno neki smatraju da je bolje rješenje bilo smjestiti kameru na gornji slide pda ju koristiti tek kad se model „otvori“ , no u tom slučaju softversko sučelje kamere nije previše bajno i na tako malenom ekranu nije previše funkcionalno. No slike slikane sa s500 ispadnu iznenađujuće bolje nego na w910 bar nekoliko identičnih koje sam ja fotografirao,ispadnu čišće i na samom mobitelu, a i na kompjuteru također ispadnu relativno kristalnije.
Baterijaa nova i jača baterija je sada stavljena u w910 i evo 4 dana model izdrži uz bar 4,5 sati dnevnog slušanja glazbe i ostalo korištenje,s 500 izdrži oko 5 dana bez nekog većeg korištenja osim javljanja na pozive i slanje poruka.
Tipkovnica...eh da, koliko problema s pucanjem tipki i velikim minusom za s500 je bilo ne znam ali ne mogu reć nit da me je w910 previše iznenadio nit oduševio. S500: stalno imam dojam nekvalitete mda mi nijedna tipka za sada nije pukla ali zaista grozan osjećaj,uz to tipke su malene a zbijene u tri reda jedna do druge dakle zbog čega nerijetko stisnem dve istodobno.
W910 je riješio taj problem-veća površina dopustila je i veće tipke no ipak,također jednako su grozne,još uvijek se ne mogu naviknut na njih i onda stisnem tipku a da ju ne stisnem dovoljno jako,razočarah se po ovom pitanju jer uistinu nisam očekivao ovakvu neudobnost kod oba modela,igranje igrica i brzo tipkanje sumnjam da će it izvedivo.
Ni jedan ovdje nije u plusu. Gornji slide sadrzi osnovne tipke za upravljanje i to je uglavnom na isti kalup napravljeno,ipak kod s500 i dalje imam osjećaj lomljivosti kod tipki dok je d-pad savršen,a w910 a druge strane ima jako dobro sređen taj dio tipkovnice. Sve tipke su i dovoljno velike i udobne budući da bi to bila najbolja riječ za opis same tipke. Uz to w910 ima i dvije tipke pri vrhu,iznad ekrana koje služe uglavnom za pregledavanje slika u stand-by modu ili za noćni način i način slikanja u camera-modu.
Osvijetljenje oba modela radi savršeno.
Već sam spomenuo utore za memorijsku karticu,nijedan nije previše praktičan budući da je jako teško otvorit poklopce za iste no eto.
Napomenuo bih iluminacijske efekte koji na s500 služe pri dolaznom pozivu na primjer ili općenito sa strane svijetli uz everchanging temu te se boja osvijetljenja mijenja kako i tema,kod w910 indikator osvijetljenja je smješten ispod ekrana i tipke na gornjem slideu se mijenjaju u walkman modu u narančastu.
Time bih završio ovu usporedbu i osvrnuo se na sam softver w910 jer o onome u s500 nema previše novosti i svi ugl znaju veliku većinu stvari,ali ako netko ima pitanja...neka pita
![]()

Odgovori uz citat
a nova i jača baterija je sada stavljena u w910 i evo 4 dana model izdrži uz bar 4,5 sati dnevnog slušanja glazbe i ostalo korištenje,s 500 izdrži oko 5 dana bez nekog većeg korištenja osim javljanja na pozive i slanje poruka.

/

. Jedino mi mali T-Mobile logo bode oči koji se smjestio na dnu mobitela.

Tako da ne vjerujem da je ovaj model iznimka

Bookmarks