Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

w910 review + usporedba sa s500

NAPOMENA:TRENUTNO NE MOGU CIJELI REVIEW POSTAT KOMPLETNO PA MORAM U VIŠE POSTOVA(slike,i previše textaza jedan),U SVAKOM SLUČAJU,ADMINE MOLIM DA SREDE PROBLEM AKO JE MOGUĆE I AKO JE OVO PROBLEM,HVALA.

Dakle review će se sadržati nekoliko općenitih tema vezanih za uređaj,kao usporedni model odabrao sam s500 budući da ga također koristim a i oba su klizna pa je lakše neke stvari usporedit.

Teme : možda ne ovim redosljedom bi bile sam dizajn,slide,tipkovnica baterija,tipkovnica,iluminacijski efekti,raspored gotovo svega na mobitelu,ekran,kamera,te naravno sam soft

Započnimo :
    Dakle uspoređujuć modele nije teško zamijetit da je w910 nešto veći ali to i nije neki minus jer i dalje sjedne u ruku savršeno,a pripomoglo je da se smjesti 2.4'' ekran za razliku od onoga na s500.

Samim dizajnom modeli nisu nimalo slični,eventualno su navigacijske tipke relativno slične/istog rasporeda. Krenimo s prednjom stranom: s500 privlači paznju lakiranim prednjim dijelom,pozadinskim(u ovom slučaju) zelenim osvjetljenjem,te otvorenog slide,zelenom površinom. W910 s druge strane ima crno/sivu površinu,kada se malo bolje pogleda na njoj se vide zrnca, grubo rečeno, neakvih šljokica. Bočna strana s500-bijela,w910 siva. Prednost bih ovdje dao w910 budući da površina ne mami otiske prstiju bar ne u mjeri u kojoj ih privlači sam s500 dok bočna boja kod s500 je očito bolji izbor ,naime kod w910 se već sad nakon 2 mjeseca korištenja ta siva boja se na rubu gornjeg slidea počela gulit,što me potpuno razočaralo budući da mobitel do sad nije ogreban,niti je pao, niti ima ikakav znak oštećenja uzrokovanog mojim korištenjem. Pozadinska strana oba modela je napravljena od kombinacije gume i plastike čini mi se zbog čega mobitel teško da može nekome iskliznut iz ruke tek tako. Gornji dio s500 sadrži tipku za paljenje/gašenje istog te utor za memorijsku karticu,w910 ima također tipku za paljenje/gašenje,te walkman tipku s desne strane koja je ovdje zbog lakšeg rukovanja opcijom shake me. Bočne strane kod w910 s lijeve je utor za slušalice/punjač, a s desne pri vrhu tipke za pojačavanje/smanjivanje glazbe, utor za memorijsku karticu odmah ispod toga i pri dnu tipka za kameru,s500 je po tom pitanju osiromašen,naime s lijeve strane nalazi se tipka za smanjivanje i pojačavanje glazbe,te s desne strane utor za punjač/slušalice.

S500 sa stražnje strane nema previše detalja,tek dio površine na kojem su utisnute točkice(stvarno ne znam na koji način da to drukčije opišem) te na gornjoj površini tradicionalan sony ericsson logo,kamera se može primjetit tek kada se otvori slide. W910 ima sve na stražnjoj strani modela, walkman logo pri vrhu s desne strane,s lijeve 2mpx kamera koja je malo izdignuta što nuzno ne bi trebalo bit loše jer je rub kamere oblozen također gumom tako da sama kamera i ne može bit oštećena,također je i donji dio izdignut što je također plus jer je tu smješten i zvučnik te tako površina na kojoj je mobitel nikako ne prigušuje zvučnik. Sony ericsson logo je smješten na donji dio površine uz lijevi rub. Tu se nalazi i malena bravica koja sluzi za pridrzavanje poklopca baterije,kada se otključa,poklopac se može skinut. Također ću to svrstati u plus modela budući da se za skidanje poklopca na s500 čovjek stvarno treba namučiti a uz to nije ništa lakše i vratit ga,osobito ako su ruke znojne,mokre ili bilo što slično. Prednost pridodajem w910 po pitanju dizajna i praktičnosti oko zadnje strane modela.
    Zadnji uredio blek_hrcak : 22-05-2008 u 22:47

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se kamere tiče oba dva modela koriste jednaku 2mpx kameru bez autofocusa što je minus naravno, ali jednostavno nije ni bilo za očekivati od modela mid-range serije i jednog iz w serije. Iako osobno smatram da je w910 praktičniji i po tom pitanju jer se može fotografirati horizontalno i vertikalno neki smatraju da je bolje rješenje bilo smjestiti kameru na gornji slide pda ju koristiti tek kad se model „otvori“ , no u tom slučaju softversko sučelje kamere nije previše bajno i na tako malenom ekranu nije previše funkcionalno. No slike slikane sa s500 ispadnu iznenađujuće bolje nego na w910 bar nekoliko identičnih koje sam ja fotografirao,ispadnu čišće i na samom mobitelu, a i na kompjuteru također ispadnu relativno kristalnije.

Baterijaa nova i jača baterija je sada stavljena u w910 i evo 4 dana model izdrži uz bar 4,5 sati dnevnog slušanja glazbe i ostalo korištenje,s 500 izdrži oko 5 dana bez nekog većeg korištenja osim javljanja na pozive i slanje poruka.

Tipkovnica...eh da, koliko problema s pucanjem tipki i velikim minusom za s500 je bilo ne znam ali ne mogu reć nit da me je w910 previše iznenadio nit oduševio. S500: stalno imam dojam nekvalitete mda mi nijedna tipka za sada nije pukla ali zaista grozan osjećaj,uz to tipke su malene a zbijene u tri reda jedna do druge dakle zbog čega nerijetko stisnem dve istodobno.

W910 je riješio taj problem-veća površina dopustila je i veće tipke no ipak,također jednako su grozne,još uvijek se ne mogu naviknut na njih i onda stisnem tipku a da ju ne stisnem dovoljno jako,razočarah se po ovom pitanju jer uistinu nisam očekivao ovakvu neudobnost kod oba modela,igranje igrica i brzo tipkanje sumnjam da će it izvedivo.

Ni jedan ovdje nije u plusu. Gornji slide sadrzi osnovne tipke za upravljanje i to je uglavnom na isti kalup napravljeno,ipak kod s500 i dalje imam osjećaj lomljivosti kod tipki dok je d-pad savršen,a w910 a druge strane ima jako dobro sređen taj dio tipkovnice. Sve tipke su i dovoljno velike i udobne budući da bi to bila najbolja riječ za opis same tipke. Uz to w910 ima i dvije tipke pri vrhu,iznad ekrana koje služe uglavnom za pregledavanje slika u stand-by modu ili za noćni način i način slikanja u camera-modu.
    Osvijetljenje oba modela radi savršeno.

Već sam spomenuo utore za memorijsku karticu,nijedan nije previše praktičan budući da je jako teško otvorit poklopce za iste no eto.

Napomenuo bih iluminacijske efekte koji na s500 služe pri dolaznom pozivu na primjer ili općenito sa strane svijetli uz everchanging temu te se boja osvijetljenja mijenja kako i tema,kod w910 indikator osvijetljenja je smješten ispod ekrana i tipke na gornjem slideu se mijenjaju u walkman modu u narančastu.

Time bih završio ovu usporedbu i osvrnuo se na sam softver w910 jer o onome u s500 nema previše novosti i svi ugl znaju veliku većinu stvari,ali ako netko ima pitanja...neka pita
    Zadnji uredio blek_hrcak : 22-05-2008 u 18:13

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Softver w910: koristi A2 platforumu koja mi se više sviđa od A220 koja dolazi s novim modelima/c902,w980 etc./ jer mi ovdje ikone izgledaju ipak nekako bolje. Ono što je model donio od novosti bi bile shake me i sense me funkcija,walkman 3.0 te zajedno sa k850 najavio je novost u gotovo svim novijim modelima koju su nazvali media section u kojoj na vizualno puno privlačniji način su poslagane i organizirane sve multimedijske datoteke na modelu i memorijskoj kartici. Uz to oba modela(k850 i w910) imaju i accelometar koji može razlučiti kada je model u vertikalnom a kada u horizontalnom polozaju te tako zarotirati automatski ekran(zasada ova funkcija koristi samo u media sekciji).

Jedna korisna funkcija je rss na primjer koja moram priznat radi jako dobro bez ikakvih problema. /vjerovatno postoji još hrpa sličnih funkcija koja ostane neistrazena jer su korisnici nezainteresirani al evo,ova je po meni vrijedna paznje /

Glavni meni sadrzi 12 ikonica poslaganih u tri reda po relativno poznatom rasporedu kao i na svim ostalim modelima.

Model dolazi sa 5 prethodno instaliranih tema od kojih su tri teme flash teme jedna je klasična walkman tema,te jedna posve obična tema(clarity).
    Svaka od njih (osim clarity) u stand by modu ako se sluša glazba prikazuje ime izdođača,naslov pjesme i album te se u tom slučaju pozadina malo izmijeni. Vazno je i spomenuti da su tri flash teme(flash meni) uz to i teme koje reagiraju pomoću accelometra na način da ako u stand-by modu ili main meniu protresete ili okrenete mobitel na jednu stranu ,određena pozadina reagira(pr. u Hidden peak temi kapljice u boji padaju prema dolje na stranu na kojoj je model okrenut ako je okrenut bočno one će padat bočno).

Ostatak nije prevelika novost pa ću se zasad još zadržat na media sekciji: dakle preglednik slika radi savršeno,odlično su i organizirane i nema nikakvog štekanja niti išta slično,zaslon je predivan slike se odlično vide i tu w910 ima svaku pohvalu,impresivno u svakom slučaju; slike izgledaju odlično i preko cijelog ekrana a i ako imate više slika vrlo lako je pronać jednu određenu.

Video sekcija je odlična takođeer jedan ispod drugog uz općenite informacije svaki video je lako pronać uz to gledat ih preko cijelog ekrana je pravi uzitak pa uz 2 ili 4 gb. prebacit jedan filmić nije prevelik problem.
    Zadnji uredio blek_hrcak : 22-05-2008 u 22:57

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Glazba je glavni adut ovog modela pa se po tom pitanju ulozilo i najviše truda.

Osnovno sučelje je fenomenalno walkman 3.0 je odličan za rukovanje,praktičan i vizualno privlačan dakle sve je u najboljem redu.

Shake me funkcija kao novost nije previše impresivna zasada budući da rijetko promijenim pjesmu iz prve tako da ju i ne koristim previše, a sense me funkcija s druge strane funkcionira ako glazbu prebacite preko media managera što traje dosta sporo(2 gb sam ja prebacivao 6 sati) no kao krajnji rezultat sense me radi savršeno,uz to zna bit dosta koristan,a i navigacija je zaista lagana.

Sučelje kamere na w910 je jednako sučelju novih cyber shot modela(2.0),pojednostavljeno,u svakom slučaju +

što se tiče zvučnika,kao i na s500 relativno glasan ali definitivno nije koristan za preslušavanje glazbe.

Packe i na ovome modelu ostaju,kao i na S500 dakle krpica je u svakom slučaju dobrodošla ako ništa drugo.

W910 + :
    dizajn koji je hvale vrijedan,definitivno jedan od meni najprivlačnijih modela
    osvjetljenje tipkovnice i indikator za walkman mod
    walkman 3.0
    accelometar
    nova a2 platforma
    cyber shot sučelje
    sense me
    shake me
    praktičnost oko pozadinske strane modela(poklopac za bateriju,zaštita za kameru,izdignuti dio za zvučnik)
    dodatna oprema(hpm-70 pripadajuće boje,m2 usb stick)
    odličan ekran 2.4''

W910 - :
    tipkovnica
    zvučnik
    2mpx bez af,kao i uvijek
    komplicirani M2 utor
    još uvijek jedan konektor za slušalice i punjač(eh da je malo manji)
    još uvijek prisutne packe

Ovime bih završio rezenciju pa ako itko ima pitanja ili primjedbi neka ih slobodno postavi ovdje.
    Zadnji uredio blek_hrcak : 22-05-2008 u 22:59

VeteranVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    SE W890i
    Operater
    BonBon
    Godina
    40
    Bodovi
    35.149
    Nivo
    45
    Bodovi: 35.149, Nivo: 45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hrcak svaka ti cast.....
    stvarno si se potrudio oko ovog reviewa......ocijena +5....
    jesam se malo umorio citajuci ali sve si napiso tako da sumnjam da ce ti neko postavljat dodatna pitanja...
    ----------Sony Ericsson----------

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala,u svakom slučaju nekoliko ljudi je zatrazilo review i nije planirano da bude ovoliki al kad sam ga uspoređivao sa s500 onak...

hvala opet

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC One
    Operater
    Tele2
    Godina
    34
    Bodovi
    8.726
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.726, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jeli itko zna dali uz W910 iz T-Mobile ponude dolazi ijedna flash tema?
    @blek_hrcak: Svaka čast!

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vjerovatno,iste tri predhodno instalirane,sumnjam da izbacuju teme

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC One
    Operater
    Tele2
    Godina
    34
    Bodovi
    8.726
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blek_hrcak Pregledaj post
    vjerovatno,iste tri predhodno instalirane,sumnjam da izbacuju teme
    A vjeruj mi izbacuju, kod njih W580 dolazi bez ijedne, valjda im se nije prilagođavalo te teme njihovim glupim ikonama za internet i download sekciju.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    SE w880i
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno super iscrpan test (usporedba) svaka ti čast!!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC One
    Operater
    Tele2
    Godina
    34
    Bodovi
    8.726
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potvrđujem, danas sam kupio jednog iz T-Mobile ponude i nema u njemu niti jedne flash teme. Samo Clarity, Walkman i T-Mobile.

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mater im...al ne shvaćam poantu toga i za koji ku*** će im uopće njihove ikonice u main meniu budući da mogu kao i teletina ostavit predhodno instalirane ikonice i odmah ostave i teme :/

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC One
    Operater
    Tele2
    Godina
    34
    Bodovi
    8.726
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A šta da ti kažem... Zato sad budno čekam kad će xs++ proradit na A2 platformi.

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ista stvar,slijedećeg mjeseca vjerovatno

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC One
    Operater
    Tele2
    Godina
    34
    Bodovi
    8.726
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da i ja napišem svoj dojam o SE W910i nakon 2 dana korištenja.

Izrada i izgled mobitela su me oduševili. Kupio sam crnu verziju i stvarno sam ponosan vlasnik predivnog mobitela, tako mi je sada prva stvar koju napravim kad sjednem u kafić vađenje mobitela na stol, iako sam to prije smatrao sirovim . Jedino mi mali T-Mobile logo bode oči koji se smjestio na dnu mobitela.
    Što se izrade tiče s njome sam totalno zadovoljan. Ja sam picajzla i stvarno me svako škripanje i pomicanje dijelova kućišta nervira do boli, a toga na ovom mobitelu hvala Bogu nema. Ako su neki bili skeptični oko kvalitete kliznog mehanizma, ne bi trebali biti jer on funkcionira odlično. Posebno su mi se dopali materijali od kojih je izrađen, naprijed je malo grublja plastika koje sprječava ostajanje otisaka prstiju, a otraga lijepi sloj gume koji najviše podsjeća na pozadinu modela W880. Tzv. packe su vidljive samo na ogromnom zaslonu što je razumljivo i neizbježno.

Software i kvaliteta glazbe me se nisu toliko dojmili kao vanjština. Mislim sve je to lijepo osmišljeno i vizualno dorađeno (iako mi u neku ruku nedostaje više noviteta u odnosu na prethodnu platformu). Usput, na njemu imam T_Mob R1DA038 fw koji je jedan od starijih, a SEUS mi neda update. Ugl. najviše me smeta vidljivo loš odaziv vizualnih efekata na ekranu (što toliko ne utječe na krajnju izvedbu naredaba, a sigurno je uzrokovano i veličinom ekrana), sporost korištenja Walkman aplikacije dok se pjesma reproducira (dok je na stop sve je u redu), točnije zapinjanje prilikom scrollanja kroz razne glazbene popise, te na kraju izlazni zvuk na slušalicama. Kad sam pokrenuo prvu skladbu na njemu, mislio sam da nešto nije u redu sa slušalicama ili nešto. Glazba je tiha i na najvećem nivou, prisutne su distorzije od kojih imam vrtoglavice, basevi nisu ni izbliza kakvi bi trebali bit i sl. To su sve dojmovi nakon prelaska slušanja sa W800-ice sa odličnim Acoustic driverima na W910-tku. Zatim sam na preporuku GSM Arene glasnoću smanjio na dva stupnja niže od maksimuma i distorzije su ublažene, a nakon adaptacije na slušanje u takvim uvjetima, više mi se i nije činilo tako loše, iako u podsvjesti znam da je to daleko lošija kvaliteta reprodukcije.

Smatram, da svi vi ti nedostaci mogu i moraju biti ispravljeni novijim verzijama fw-a (možda već i jesu, da bar). Zvuk također, jer po logici da W800 sa lošijim hardwareom i boljim driverima daje daleko bolji zvuk, nešto ne štima.

E da, jako sam zadovoljan i sa prodajnim paketom, dobio sam M2 od 2GB, crne HPM-70 sluše, USB, čitač M2 kartica... I to sve predivno zapakirano.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Super review,svaka čast!!!!
    Ja sam isto mobitel kupio neki dan i uplašio sam se radi kvalitete zvuka,zvučnika jer mi se dočađaju šumovi i kvrckanje,pa sam već pomislio da ga moram dati na servis.Zanima me dali se to može srediti Sony Ericsson Update serviceom te skidanjem novih firmwarea!

Pozdrav

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC One
    Operater
    Tele2
    Godina
    34
    Bodovi
    8.726
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo nekoliko fotografija gdje su uspoređene crna (u ovom slučaju T-Mobile) i smeđa (u ovom slučaju Vodafone) verzija. Odmah ću napomenut da je W910 isplativije kupit u T-Mobile ponudi (ne uzimajući u obzir cijenu) zbog:
    • novija verzija fw-a koja dolazi s uređajem i koja je dostupna na SEUS-u
    • puno, puno manje tragova operatera u sw-u (jedino se s Vodafone verzijom dobiju flash teme, ali i one su prilagođene "crvenom smetalu")
    • veća kartica - 2GB naspram 1GB

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    SE W890i
    Operater
    BonBon
    Godina
    40
    Bodovi
    35.149
    Nivo
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    poceo sam razmisljati o kupnji ovog mobitela od jucer jer sam vidio da je u vip paketu 1291kn za postojece korisnike...pa me zanima vi koji ga imate ovaj iz vipa..dal je menu cijeli vipov tj vodafone(znaci one ruznije ikone) ili je samo vodafone ona ikona zamjenjena sto je inace internet...molio bi nekog da stavi sliku menia ako nije problem...

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko ja znam, vip na sve mobitele stavlja te ružne vodafone ikone Tako da ne vjerujem da je ovaj model iznimka

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    SE W890i
    Operater
    BonBon
    Godina
    40
    Bodovi
    35.149
    Nivo
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ne stavlja na bas sve, ali ovaj posto je jeftiniji mozda i ima.....

futurama de nabaci sliku menia pa da vidim.....hvala

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE xperia neo
    Godina
    41
    Bodovi
    11.876
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.876, Nivo: 26
    Bodovi: 11.876, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni je jako ruzna ova kaki smeda boja iz vodafonea na w910.
    Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC One
    Operater
    Tele2
    Godina
    34
    Bodovi
    8.726
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pero1985 Pregledaj post
    a ne stavlja na bas sve, ali ovaj posto je jeftiniji mozda i ima.....

futurama de nabaci sliku menia pa da vidim.....hvala
    Nemam Vodafone verziju sad u blizini, ali mogu ti potvrdit da dolazi sa punokrvnim Vodafone menijom, čak su i flash teme malo izmijenili i prilagodili ih Vodafone-u.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC One
    Operater
    Tele2
    Godina
    34
    Bodovi
    8.726
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajme ja ću izludit. Otkad sam ga kupio koristim R1DA038 verziju fw-a, a u međuvremenu je izašlo jedno 5-6 novijih dok je posljednja R1FA030. SEUS mi jednostavno ne želi dati update, vjerojatno zato što tu posljednju verziju nisu lokalizirali za naš T-Mobile fw. Prestrašno, podrška 0!

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nista cudno, tako je oduvijek sa SEUS-om i brandiranim varijantama firmwarea.
    Zato ja vec vise godina kupujem iskljucivo genericke nezakljucane uredjaje, dosta mi je tog natezanja sa operaterima.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    W800i/W910i/K810/n97/i4
    Operater
    tele2
    Godina
    35
    Bodovi
    6.356
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.356, Nivo: 19
    Bodovi: 6.356, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 22,0%
    Ukupna aktivnost: 22,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ej ljudovi..ja sam kupio na samom početku W910i od vodafona i sad vidim gore na slikama da ima 3 flash teme..ja imam samo onu u sredini(nije identična-moja je roza i ikonice su malo ukošene) a ove dvije nemam..dali zna neko zašto?
    -inače mob je ne kvalitetan..ja čim sam kupio mi se počeo palit i gasit nakon 4 dana..pa su mi dali drugi taj mi sad ima 2 plave fleke na ekranu,ne primjeti se jako ali opet..i zna se tu i tamo ugasit..užas

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. W910-cijene
    By mrkva in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 02-11-2009, 18:53
  2. W760 vs. W910
    By Futurama in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 29-10-2009, 11:37
  3. w890, w910 ili w580?