E označava EDGE ,ukoliko ti je nepotreban isključi ga u network options u postavkama mobitela.
evo jedno "plavuša pitanje"
što znači konstantno upaljeno veliko slovo E na ekranu?
molim vas za odgovor
hvala
E označava EDGE ,ukoliko ti je nepotreban isključi ga u network options u postavkama mobitela.
...i služi za brži mobilni internet od "običnog" GPRS-a.
a ako je upaljeno E jel to znači da je spojen na internet i da idu impulsi
o kojem se mobitelu radi kod Nokije je to znak kad je spojen na net, ali još ktome su uz to i dvije suprotne strelice.
HC4L
e sad ti to neznam kako kod iPhona srediti, možda je čak čisto i oznaka da je spojen na EDGE mređu, što ako je ti ne troši internet promet. Ali kako ga nemam ne mogu ti sa pouzdanjem tvrditi, nego probaj pitati u nekoj temi o iPhone-u
HC4L
Ja sam neki dan frizerkupola sata uvjeravao da joj je sve uredu sa mobitelom, da je to samo znak da joj je dostupna EDGE mreža, žena je i mene skoro uvjerila da je to neka greška...
Impulsi ne postoje više od 10 godina stoga nema brige,a mogu ići samo kilobajti i to ako je pokrenut neki program ili WAP pretraživač. Mislim da treba biti mali globus kada je spojen,a ustvari piše sve u uputama mobitela,pogotovo te male oznake na ekranu, samo se nikome ne da čitati. Ljenčine jedne![]()
čitam ja uputstva, čitam, al nema u ovima ništa, postoje samo praktični savjeti šta i kako napraviti
ok, da nema impulsa već 10 god. (plavuša)
idem postavit pitanje na podforum iphone
hvala vam na brzom odgovoru
pozdrav
Pogledaj na 17. stranici Users manual-a od IPhone-a (to znaci da je dostupna EDGE mreza). Ako ti se spoji na net onda ce ti pokazivati ikonu slicnu ovoj, ali tu ikonu koriste i neke druge aplikacije (nevezano uz spajanje na net). Nisam "ponosni" vlasnik IPhone 3G, ali sve pise u uputstvima.
PS: Users manual ti je velik 14+ Mb, vise manuala mozes naci ovdje.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
puno hvala,
Users manual ne dolazi u hrv.paketu iPhonea, skinila sam ga pa ću ga malo pregledat
Bookmarks