Treba mi kozna futrola za N95 8GB, nigde nisam uspeo da nadjem,zna li neko jel postoji tako nesto?
Treba mi kozna futrola za N95 8GB, nigde nisam uspeo da nadjem,zna li neko jel postoji tako nesto?
pretpostavljam da si iz Srbije po govoru, kod nas sam ja kupio u Mobis-u zastupniku za Nokia-u i nije bila skupa što me iznenadilo, imao sam prije toga futrolu sa magnetom i ta mi je stvarala probleme tako da ti je moj savjet da ima čičak obavezno ako ne želiš da ti odbija ili prima pozive samovoljno
![]()
Koliko je koštala ta u Mobis-u i ako može slika te koju si ti sebi kupio.
Hvala
Koštala je 80 Kn, a sliku mi je malo komplicirano postavljati NHF. Kožna je i na čičak i nema se šta puno vidjeti, ide na remen i to tako da nema kopču koja se naknadno kači na remen nego remen ide kroz kopču (što mi se ne sviđa al jbg) ona druga opcija je puno gora
Moja nije na cicak vec na neku kopcu i kupio sam ju u Osijeku u Nokia trgovini.
Kostala je oko 100 Kn, ali je savrseno napravljena i preporucam ju svakome jer je N95 8GB jako osjetljiv sa prednje strane na ogrebotine.
Zahvaljujuci njoj mobitel mi i nakon 6 mjeseci izgleda kao da sam ga sad izvadio iz kutije.
Ma šta samo 100 kn kožna torbica??
Ja sam neki dan bio samo vidit koliko bi me koštao oriđiđi kabel usb to mini usb od nokie -> 180 laganih kunića za kabel koji nabavim za 20 kn....
Ima li ta kožna torbica kakav znak da je original od nokie?
Pise sa prednje strane Nokia Nseries i uopce ne sumnjam da se ne radi o Nokia torbici jer je i kupljena u Nokia sluzbenoj trgovini, a i ostavlja jako kvalitetan dojam.
Obzirom da kosta samo oko 100 Kn besmisleno mi je kupovati neke alternative, makar bile i duplo jeftinije.
Ova futrola ima cak i metalnu konstrukciju tako da ako i stanete na Nokiu dok je u njoj nece joj nista biti.
Evo i slika:
![]()
jesi li kupio novi mob N95 ili na crno? Kolika mu je trenutno cijena
Bookmarks