Probaj iz boot moda... Moralo bi radit,i bez toga,samo trebas koji program pokrenut koji ce zatrazit drivere za mob...
komp mi ne pronalazi V550, naime, kad ga palim prikaže se na sekundu ''USB DEVICE IS NOT RECOGNIZED'' i to je sve. tražim već par sati ponetu rješenja, skidam sve i svašta, ove drivere one drivere, od programa sve i svašta ali ne ne i ne.
V360 mi je tražilo odmah drivere, ali V550 ništa. Neznam kaj da više probam...
Probaj iz boot moda... Moralo bi radit,i bez toga,samo trebas koji program pokrenut koji ce zatrazit drivere za mob...
Upravo tako!Boothuj ga * + # i dugme za paljenje! Trazit ce ti drivere, usmjeri ga na njih! Ako nemas drivere evo ti link http://rapidshare.com/files/16413249...ivers.rar.html
dečki dali je moguće da je do kabla? ja sam ga sada otvorio, i otpormetrom mjerim kontake 4 na onam usb šta ide u komp i 4 u onom šta ide u mob, ali nešto mi nevalja. kao da je jedna žica u prekidu te nema kontakta. evo upravo radim shemu da se skuži o čemu pričam, pa ako netko može pomoći.
ova dva pina što spajaju isprekidanom crvenom linijom kao da je žica negdje u prekidu. jel može netko tko ima takav kabl provjerit koji je raspored pinova.
Nebi želio da si matičnu skurim...
Zadnji uredio alex1 : 15-11-2008 u 23:47 Razlog: Dodana shema
Kao što sam pretpostavljao kabl je bio u prekidu, malo zajebancije i sve sam si sredio.
E tako sam ljut, kupio nov kabl i još neispravan.
Bookmarks