Prek čega streamaš?
Dali netko zna kako na VirtualDJ smanjit muziku kad broadcastas da na serveru i dalje svira al kod mene da je smanjeno, a da ja kod sebe na kompu mogu slusat nesto drugo, npr gledat film u bs playeru....
Prek čega streamaš?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kupio sam shoutcast hosting, i pustam muziku preko VirtualDJ, njega sam namjestio da streama... sve super radi samo mi treba sad da mogu kod sebe na kompu smanjit muziku, a da lusatelji i dalje cuju.. gdje god u VirtualDJ smanjim i kod slusatelja se smanji.... ako ti moze pomoc evo ti URL: http://208.53.138.125:8689/
Pa kaj nije to đabe? Il je bar bilo u vrijeme kad sam streamal svoje...
Na broadcast serveru bi trebala biti ta opcija...
No ugl, ak nigdje ne nađeš opciju, postoji alat koji za svaki program posebno daje opciju za podešavanje glasnoće.
http://www.indievolume.com/
dzabe je ako je server na tvom kompu , al onda sporo radi ako se vise korisnika spoji... ovo ja saljem na hosting i tam se ljudi spajaju... a jeftino sam jako naso... 2 funte mjesecno...
a ovaj program sam instaliro, al kad idem na virtualdj, oznacim onu kvacicu on mi pocne tiltat, i ja ga smanjim no i dalje se sve isto cuje...
a, znaći on snima iz zvučne. Pa stavi winamp i shoutcast plugin, pa na njemu streamaj na server. On koristi svoj pipeline, možeš snizit prema zvučnoj, a da ne diraš stream.
Edit: e, da, i streamaj u aac+ na 28 ili 32 kbps, 44khz, parametric stereo. To ti je oko 10MB za sat streamanja![]()
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 16-11-2008 u 16:17
ojda je jedini naćin dodatna zvučna...
ne bude, samo za output na virtualdj odaberi jednu zvučnu, a drugu podtavi za default za windowse, na koju uštekaš zvučnike. Po potrebi uštekaj dodatne zvučnike u drugu zvučnu za virtualdj ili kablom spoji izlaz iz vdj zvučne u line in na default zvučnu, pa možeš kontrolirat glasnoču prek line-in slidera....
Evo ovo sam sredio sa dvije zvucne, sve odlicno radi..
a sad imam na drugom kompu problem...
evo sta mi izbaci.... probo sam i deinstalirat al opet isto.... u cemu je greska???
i jos jedno pitanje... dali je moguce istovremeno streamat sa vise kompova (makar 2)??? sa jednog npr pustam muziku a neko na drugom prica na mic???
al ga kompliciraš
možda prek improvizacije. Skype ili teamspeak poriftaj na zvučnu s koje streamaš, frend brblja, zvuk ide prek skype-a, prek tvoje zvučne na server zajedno s muzikom.
Ovo može raditi samo ak se na server šalje kompletni output iz zvučne. VDJ vjerovatno šalje samo ono kaj se svira na njemu. Za tak nekaj probaj Simplecast. On šalje na server sve kaj se čuje na odabranoj zvučnoj.
ovo za mp3 error ne znam.
Bookmarks