ovako, ja imam dial up( da istina dial up ) i sad dok neko zove mene ili ja ocu nekoga zvati bi mialo koji prg. kojim bi se automatski pauzirao net cim skui da netko zove ili ako se moze preko winsa to nekako, pls ako neko zna..![]()
ovako, ja imam dial up( da istina dial up ) i sad dok neko zove mene ili ja ocu nekoga zvati bi mialo koji prg. kojim bi se automatski pauzirao net cim skui da netko zove ili ako se moze preko winsa to nekako, pls ako neko zna..![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Ne, to ne postoji, ISDN jedino...
FORD FOCUS RS500
I like it!
Viđao sam utility-e koji su dolazili uz modeme s tom opcijom (podrška za poziv na čekanju treba biti uključena), ali nikad nisam uspio na natjerati da proradi, možda je razlika u tonu indikacije poziva na čekanju.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
i ja sam dugo to trazio za dial-up... 99%je da to ne postoji jer cak i kada bi ti pauzirao kako to ti zoves...to bi ti znacilo da te diskonektuje... jer ti je modem zapravo telefon koji je birao neki broj i sa njim razgovara... u slucaju interneta!!!
tako da od tog nema nista!!!
###1410989180026
Ono što sam ja isprobavao nije radilo, možda zbog tona poziva na čekanju, a možda i zbog nedostatka dial-in servera na koje se spajamo. U ovom drugom slučaju bi bilo važno naći program koji nas može obavijestiti da imamo poziv na čeknaju, pa ručno prekinit konekciju i preuzet poziv. Centrala internet vidi kao bilo koji poziv, a ako je uključena opcija poziv na čekanju tada postoji ton koji u slušalici daje indikaciju da nas netko zove dok razgovaramo.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
eh nista onda moram iz doba eniaca na doba superracunala a to znaci dsl thx anyway pozz
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Bookmarks