ovako.ja se bas ne kuzim sto je to update ili firmwareili flashanje mobova,ali imam par pitanja i nadam se da cete mi pomoći.imam i 8510 vec 2 ili 3 tjedna i sad mi nekako kao dugo treba da otvorim kada hocu napisati poruku.recimo.stisnem precac dugme za novu poruku i moram nabrojat do 8 ili 9 i to onako polupolako da bi se otvorilo.u biti malo mi je kao prespor ili ja mozda puno trazim od njega.drugo sto me zanima je da li ja sada recimo mogu negdje skinuti neki poboljšani softver i staviti u njega ili tako nesto pa da bi onda se ubrzao ili... i 3 .gdje da skinem navigaciju ali mi valjda treba neka poboljsana za njega koja se zove garmin 500.00.10 ili tako nekako.i 4. sada me u oko bode iphone i xperia i iskreno mene nekako u isto vrijeme pere i sminka i funkcionalnost.recimo taj iphone me zivcira zbog te svoje kamere i nemogucnosti snimanja ili slanja mmsa i sada ce mi reci neki da sta ce mi mms ,ali ja ih stvarno dosta saljem,a drugi će mi reci ,ako hoćes slikat ponesi fotoaparat,a ja stvarno dosta koristim fotoaparat na mobu. i onda memorija.i sasung i iphone su tu jaki a ova xperia nema nista memorije nego moras imat karticu.pa ne možes napravit onakakv tel. sa 3 piks.kamerom i bez memorije.osobno mislim da su i xperia i iphone totalni promasaj ,a ovaj samsung je najbolji tel u zadnjih 2 god.koji je izasao.imao sam i n95 isto je super tel.ali n96 strahota.ja ne znam jel oni nas prave ludima ili sta je to vise.dobro sada sam otisao malo dalje od onoga sto trebam.stvar je i u tome sto se bas ne eznam sluzizi kompom i sada bih jos pitao dali mi netko može dati nekakav link odakle mogu skinuti teme za samsung itd.hvala vam puno i nadam se da mi ovo moderat.nece obrisat.to jest molim ga.jer ni sam neznam da li sam sve ovo smio napisati ovdje ili ondje ili kako .

Odgovori uz citat
Bookmarks