Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

samsung i8510 innov pomoć oko upgrade ili firmware itd

ovako.ja se bas ne kuzim sto je to update ili firmwareili flashanje mobova,ali imam par pitanja i nadam se da cete mi pomoći.imam i 8510 vec 2 ili 3 tjedna i sad mi nekako kao dugo treba da otvorim kada hocu napisati poruku.recimo.stisnem precac dugme za novu poruku i moram nabrojat do 8 ili 9 i to onako polupolako da bi se otvorilo.u biti malo mi je kao prespor ili ja mozda puno trazim od njega.drugo sto me zanima je da li ja sada recimo mogu negdje skinuti neki poboljšani softver i staviti u njega ili tako nesto pa da bi onda se ubrzao ili... i 3 .gdje da skinem navigaciju ali mi valjda treba neka poboljsana za njega koja se zove garmin 500.00.10 ili tako nekako.i 4. sada me u oko bode iphone i xperia i iskreno mene nekako u isto vrijeme pere i sminka i funkcionalnost.recimo taj iphone me zivcira zbog te svoje kamere i nemogucnosti snimanja ili slanja mmsa i sada ce mi reci neki da sta ce mi mms ,ali ja ih stvarno dosta saljem,a drugi će mi reci ,ako hoćes slikat ponesi fotoaparat,a ja stvarno dosta koristim fotoaparat na mobu. i onda memorija.i sasung i iphone su tu jaki a ova xperia nema nista memorije nego moras imat karticu.pa ne možes napravit onakakv tel. sa 3 piks.kamerom i bez memorije.osobno mislim da su i xperia i iphone totalni promasaj ,a ovaj samsung je najbolji tel u zadnjih 2 god.koji je izasao.imao sam i n95 isto je super tel.ali n96 strahota.ja ne znam jel oni nas prave ludima ili sta je to vise.dobro sada sam otisao malo dalje od onoga sto trebam.stvar je i u tome sto se bas ne eznam sluzizi kompom i sada bih jos pitao dali mi netko može dati nekakav link odakle mogu skinuti teme za samsung itd.hvala vam puno i nadam se da mi ovo moderat.nece obrisat.to jest molim ga.jer ni sam neznam da li sam sve ovo smio napisati ovdje ili ondje ili kako .

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Huawei P30 pro
    Operater
    Beeline, Bonbon
    Godina
    53
    Bodovi
    11.348
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.348, Nivo: 25
    Bodovi: 11.348, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nitko od nas nije roden s znanjem..budes i ti naucio,bitno je imati volju za nauciti...

Nisam vidio neke linkove di bi se mogao raditi upgrade softwera a za navigaciju si pogledaj postove koji se odnose na to...

pozdrav!

SMSator Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče nadogradnje softvera,kažu nešto se sprema do kraja ove godine: http://innovator.samsungmobile.com/b...041&boardId=11

U vezi navigacije pretragom foruma sa ključnim riječima Garmin Mobile se može doći do teme koja je priručnik kako instalirati dotični navigacijski program na mobitel.

Teme za Samsung,pogotovo taj model,mislim da još nema ali pošto se radi o Symbian modelu za očekivati je uskoro da će biti i tema a možeš pokušati sa nekim temama koje su namijenjene za Nokiu N95. Isprobaj.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points
    Nagrade:
    Arm of Law

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    P1i
    Operater
    t2
    Bodovi
    24.114
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kod svih samsung S60 modela flash-anje se vrši putem apollo flasher-a no problem je sljedeći http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=816887&postcount=2 pri 60 & stane i mobitel je dead.
    Iako za i8510 postoji firmware http://firmware.sgh.ru/files/I8510XEHI5.rar (XE ,samo ruska čirilica je na ovome) moja preporuka je ne diraj ga jer ćeš ubiti mobitel kojemu cijena nije mala.

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok decki ,hvala vam puno,a ja cu za sve sto budem trebao opet ovdje postaviti pitanja.stvarno vam zavidim kada znate doći kući prikopčat mob na komp i sami si instalirat navigaciju itd.ja to moram naučiti ,a opet s druge strane se bojim prčkat po njemu previse jer ipak nisu male pare za mob.inace mob je savrsen i moja preporuka je svakome tko bi ga htio imati.to je najbolji mob koji sam ikad imao a uvijek sam imao pile od tel.pozdrav decki

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e da a sto se tiće navigacije ako ju skinem preko garmin mobile stranice da li je to garmin koji kada sam na putu i koristim on se naplačuje ili to treba skinuti neki krekirani koao garmin.ne kuzim to

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. samsung i8510 - najava
    By pero1985 in forum Samsung
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 04-10-2008, 15:38
  2. Samsung i8510 INNov8 vs. N96
    By drama in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 27-09-2008, 11:41
  3. Upgrade firmware-a u Mobisu
    By atlantique in forum Symbian S60 1st i 2nd edition