Na primarno stavi hrvatski jezik,a na sekundarni ga iskljuci pa probaj opet...
Ni meni nije jasan ovaj MotoFontEditor...
Inace,0037, 0030 ili 002F sadrze Hrvatski jezik ukoliko ti treba.
Ja koristim ovaj LP:
Imam acid gear MP, i neki bug je s LP-om, imam na engleski, kad hoću npr napisati ime alarma, izmjniti/dodati ime u imeniku, promjeniti ime vidljivo preko Blotootha, i sl nemogu pisati bez t-9 opcije, u postavkama poruka mi je primarno i sekundarno na TAP. Poruke mogu pisati normalno, ali sve ostalo je mucenje!
Mogu staviti drugi LP, ali onda imam problem kaj pod postavkama je sve izmješano, i dosta mi toga fali!
Skino sam Moto Font Editor, ali neznam radit s njime, jel ima tko da zna i malo volje da mi pomogne u problemu?
Na primarno stavi hrvatski jezik,a na sekundarni ga iskljuci pa probaj opet...
Ni meni nije jasan ovaj MotoFontEditor...
Inace,0037, 0030 ili 002F sadrze Hrvatski jezik ukoliko ti treba.
Ja koristim ovaj LP:
nisi me shvatio, netreba meni hrvatski jezik, moze engleski, dapace bolje mi je da je engleski!
Mislim da je za mene jedino rješenje da modificiram taj LP koji je došao s acid gear MP jer ako stavim koji drugi onda mi fale opcije u postavkama telefona..
Kod mene je sve zakaceno na tap hrvatski(inace koristim engleski) i rade i poruke i imenik, probaj tako! Ako ne bude radilo flashaj neki drugi mp da se ne mucis djaba!
hm, probao sam sve moguće kombinacije s tim LP, drugi MP Neću jer svaki ima neki nedostatak, i nešto mi nepaše, kod ovoga mi je samo LP, sve ostalo mi je dobro!
Neznam točno ali fali par kod podešavanja, ako treba i ako mi možeš pomoći, mogu fleshat mob,editirat post i točno nabrojit?
Bookmarks