Nečistoća ispod tipke, istrošenost grafita ispod tipke, flat kabel ...
nevjerujem da je flat kabel jer da je on oso onda nebi radile i ostale tipke...
Odi u service meni, ako ti tamo tipka ne radi onda nema veze sa softwareom (tj. SEUS nema sto pomoci)...
Nemora znaciti da nebi radile ostle tipke ako je flat kabel u pitanju, ali sam uvjeren da nije u njemu problem. Jedine logicne mogucnosti su kako je Riddick rekao, Nečistoća ispod tipke i istrošenost grafita.
Ako imas garanciju odnesi ga na servis, to bi trebalo spadati pod garanciju.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
neradi ni u service menu...na zalost nemam garancije...kako da to sada vidim sto je..dali mogu to kako otvoriti ili sta vec da napravim da to radi???
Šrafciger i čekić u ruke i želim ti dobru zabavu!
Najvjerojatnije ces morati uzeti novi flip... Neznam kolko kosta, to ce ti u servisu reci...
Ako hoces prije toga pogledati da li je problem u flat kabelu, mozes si to pogledati. Pogledaj si service manual za p990, a mozes ga naci ovdje.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
evo sada mi ne rede ni Tipke 1,2,3 slijeva navi tipka i desna navi tipka
Pravac neki servis ili zamijeni poklopac. Ubiti što si ne skineš, taj poklopac i ne koristiš ga bez tog po meni rugla na P990i
HC4L
@HCSC: To je jedina stvar koja mi falila kod P1, pa se nebi bas slozio sa tobom, dok kod G900 mi fali qwertz tipkovnica. Ta je tipkovnica jako korisna (bar meni), do nekih stvari mozes doci jako brzo i jednostavno sa njom, dok do nekih stvari bez nje nemozes ni doci (kao npr. "Status").
Philip B. Crosby
koliko bi me izaso novi preklop???
Pa pitaj neki servis (po mogucnosti sluzbeni SE), to ti je najpouzdanija informacija.
Mozes nazvati servise u ZG, mozda ce biti informiraniji:
MMM-AGRAMSERVIS d.o.o.
Žitnjak b.b., 10000 Zagreb
Telefon: 00385 1 2456 555
Faks: 00385 1 2484 950Potrazi servis koji ti je u blizini ovdje. Makar koliko sam vidio u blizini Požege nemas servisa...EM SERVIS CENTAR d.o.o.
Planinska 2, 10000 Zagreb
Telefon: 00385 1 6401 133
Faks: 00385 1 6401 093![]()
Philip B. Crosby
Bookmarks