U tome i je stvar što ne možeš to napraviti... a zbilja, šta če ti to? Prčkati možeš samo na administratorskom kompu... NetOp School imam u srednjoj... neka profesor vidi ko kaj radi... pogotovo tijekom testa za kompom...
Zanimaju me dvije stvari:
1) Kako, dok radim, npr. u MS Wordu, zamrznuti NetOp School i da bi tada profesoru pokazivao da imam samo otvoreno (pokrenuto) ono što sam imao u trenutku kada sam ga zamrznuo, a ja, recimo, igram Minolovca (znači, on vidi ono što sam u tom trenutku radi, a Minolovca ne vidi)?
2) Kako odblokirati aplikacije koje je blokirao već navedeni program, tj. kako napraviti da dopušta pokretanje aplikacija koje je netko preko NO S-a zablokirao (npr, Internet Explorer se ne može pokrenuti zato što NO S to ne dopušta)?
U tome i je stvar što ne možeš to napraviti... a zbilja, šta če ti to? Prčkati možeš samo na administratorskom kompu... NetOp School imam u srednjoj... neka profesor vidi ko kaj radi... pogotovo tijekom testa za kompom...
Taj NetOp mi ne dopušta pokretanje IE-a
A Firefox, Opera? Onda je bezveze to.... možda glupo pitanje, ali da li ima tvoja škola pristup Internetu? Ako ima, da li kompovi u učionici imaju Internet, konkretno profesorica ili tak nešta?
Imamo samo IE. Ima pristup internetu, naravno. Bio sam prije dva tjedna na netu jer tada profesor još nije stavio NOS na moj komp
postoji par tema na ovome forumu o tome i sličnim stvarima!
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
A kako se zovu te i slične teme?
Probaj skinuti Firefox Portable i onda njega pokrenuti![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ne da nam profesor da priključimo stick bez njegovog znanja, a i nadgleda jer imam već nekog tko je pokušao sabotirati NOS, ali bezuspješno.
Bookmarks