Danas sam poludio kad sam saznao da mi je istekao web 'n' walk na nacin da sam ostao bez svih para na racunu (srecom da imam prepaid) radi glupog Free surfa na kojem T-Mobile pobire pare.
Zanima me jel postoji nacin da disablam nekak taj free-surf ili da me bar upozori kad vise nemam web 'n' walk megabajta jer ovo je uzasno kad moras svako malo provjeravat da ti ne bi uzeli pare s freesurfom koji kosta 60 kn/MB. Tipa.. jel moguce nastimat neki drugi APN koji radi samo za web 'n' walk ili ukucat neki kod ili sta ja znam...
Mozes. Ako nadoplatis 15 kn onda ces ima 10 + 12 = 22 MB i moci ces ih koristit 30 dana.
U vezi ovog sta sam pitao, zvao sam T-Mobile sluzbu i kazu da je nemoguce nista slicno (cak niti SMS koji javi da imas 0). Mozda postoji neki workaround za to ali oni ga sigurno nece rec jer im nije u interesu...
Ja samo trazim da mi jave kad sam ispucao sve MB s web 'n' walka i po mogucnosti disablaju FreeSurf dok god ne uplatim novih 15 kn za novih 10 MB.
Neka mi netko kaže kako mogu provjeriti svoj račun bežičnog interneta ili ću poludjeti...Nemoćna sam ili sam totalna budala, ali me ova tehnologija totalno zbunjuje. Više ne znam ni kak se zovem. Ne koristim nikakve bonove, imam Internet na pretplatu, web n walk 500. Ne surfam preko mobača nego preko laptopa i tako. Hvala...
...pa spoji se na korisničke stranice i provjeri koliki ti je promet...
Naravno prvo se trebaš registrirati na njima...
https://moj.t-mobile.hr/
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
odes na t- mobile, desno u pises kor. ime i loz. klik log, ka se otvori desno dole - klikni na (otvori moj korisnici racun) kad otvori str. ok kad to se otvori biras opcije npr. (po mrezama) i vidis koliko si kb. potrosio, ako ni tako neide nazovi 098 1520 besplatni broj. i zamoli da te vode kroz proces nadam se da sam pomogao.
Ja sam aktivirao wnw S i rekli su mi da nakon potrošenih 25mb u roku od 24h dobivam poruku da sam ih potrošio. A koliko vidim po cjeniku nakon potrošenog paketa ne naplačuje se kao freesurf nego 1kn/1mb a to je skoro ista stvar?
provjera stanja WnW je *200*4#
No mene zanima jel netko zna o cemu se radi. dobio sam poruku od T-coma:
No kad odem na stranicu banana, nista!!Iskoristi posebnu ponudu i surfaj bezicno! Do 30.4.2009 za nadoplatu simpa internet racuna dobivas do 300 beslatnih MB.
Vise na www.t-mobile.hr/SimpaInternet
Ja nemam simpal internet ali rabim WnW ako mogu na WnW dobit 300b great a ako ne onda je to neka njihova navlakusa!
Ionako sam odavno na tele 2 tj cronet ne dolacujem tek pred isticanje racuna, cak im je net jeftiniji ali ovo bi bilo odlicno ako bi bilo moguce za onih 15kn...
evo tu ti je pojašnjena ta akcija 200MB+300MB
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-20-00-00.asp
A što se tiče WnW i freesurfa nažalost se bojim da rješenja nema, eto jedino vam preostaje da pazite i stalno provjeravate stanje na *200*4#
produžio sam ugovor s t-mobileom(felx obitelj) te sam u zamjenu za bodove uzeo iphone te dobio 6mjeseci free WnW M (150MB) e sad ja nisam siguran dal se to aktivira odma sad ili tek sljedeći mjesec (na moj.t-mobile piše da je aktivirano) meni nešto u glavi odzvanja da su mi rekli u centru da se odma aktivira, ali nisam siguran
Bookmarks