a gle kao prvo jedino asus ima ugrađen gps lokator (pa on tehnicki ulazi u visu kategoriju,ali izostavit cemo to pod prepostavkom da ces kupiti vanjski gps lokator za sve (barem mislim))
i-mate 8150 - imo sam ga zelju uzet jer je sad 2500kn,po meni najbolji best buy uređaj.O specifikacijam necu puno ali mobitel je tip top sto se tice hardvera.Mene je odbila jedna stvar a to je baterija,znaci ako koristis wlan traje negdje oko 2,5 sata (testirali u jednom magazinu) a da nepricam ostale specifikacije koje bi koristio kao npr.gps (ako ga koristis normalno samo sms i pozivi traje oko 3 dana ali pošto je meni trebo upravo zbog wlan-a odmah sam ga stavio na dnu moje ljestvice),tipkovnica je dosta tvrda ali se da pisat sms-poruke
asus p535 - ako ga za dobar novac nabavis svakako ga uzmi,jedini problem je opet baterija ali nije u tolikoj mjeri slabija od i-matove (ipak ce vise izdrzat-infromacije od jednog test kataloga),jedini od svih koje si nabrojio ima gps ugrađen ali nema QWERTY keyboard,tako da je pisanje preko softerske tipkovnice pa treba mala prilagodba
HTC s730 - on je definitivno zaluto u tvojem izboru (jer koristi Microsoft Windows Mobile 6.0 Standard a ne Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional pa malo iskace zbog touchscreen-a),nije loš ako ti treba za pisanje sms-a jer ipak je tu QWERTY keyboard,imo sam se prilike malo igrat s njime na faksu i moram priznat nije los,cista solidna 4.Ali ipak mi bolje pase touchscreen
HTC tytn -definitivno najbolji u ovoj grupaciji,cak bi se usudio rec da bi njega i asusa stavio na prvo mjesto,specifikacije znas,o firmi htc netrebam previse govoriti kad se govori o kvaliteti izrade,za pisanje sms je idealan kao i s730,kupis jos vanjski gps lokator i imas sve
zakljucak-
po meni HTC tytn je definitivno pobjednik,moci ces dosta brzo napisat sms,touchscreen je po meni definitivna prjednost radi surfanja internetom, kupi si samo jos vanjski gps i imas sve,ali ako hoces ipak nesto drugacije pogledaj hp ipaq 614 (nije na popisu ali on ima sve sto bi tebi trebalo bez ikakve dodatne kupovine)

Bookmarks