Naručio sam preko ebaya kučište za M600i. Sve je za pet osim toga što sam dobio tipkovnicu sa Azerty rasporedom tipki(dosad imao Qwerty). Da li je moguće napraviti SW izmjenu da mi bude OK raspored tipki .
Naručio sam preko ebaya kučište za M600i. Sve je za pet osim toga što sam dobio tipkovnicu sa Azerty rasporedom tipki(dosad imao Qwerty). Da li je moguće napraviti SW izmjenu da mi bude OK raspored tipki .
Hm...
U kojoj zemlji je Azerty raspored tipkovnice? Mozda bi se mogoa staviti firmware od te zemlje... Ali onda mozda neces moci primati/slati/pisati hr. slova, a to bas nema smisla...
Sto je sa starom tipkovnicom, stavi nju ako nije unistena. Mozda da nabavis samo tipkovnicu u servisu (kuciste je ionako isto).
---EDIT---
Sad sam nasao... u Francuskoj je taj raspored tipki... tako da bi ti trebao francuski firmware... Samo je pitanje da li oni imaju engleski...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Francuska , Belgija. Uzeo sam bijelo kučište tak da mi crno baš ne paše.
Imas sledece koji bi ti mogli biti zadovoljavajuci:
Generic world (Francuaka?): CDA162011/4
Generic Trade (Belgija): CDA162016/69
---EDIT---
Sorry, ali ipak ti to nece pomoci... Tipkovnica je hardwareski rasporedjena i nema veze sa firmwareoim... Tj. firmware ti raspored tipki automatski "prepozna", tako da promjenom firmwarea neces nista dobiti...![]()
Zadnji uredio n00b : 02-01-2009 u 20:04
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks