To je dosta star model iz vremena kada Sony još nije kupio Minoltu. Slike iz P serije su dosta loše, posebice po mraku. Ako tebe zadovoljava, 50€ je više nego pristojna cifra.
zanima me koliko bi vrijedio taj fotić, nema optički zoom, 4,1Mega pixela, 128MB kartica!
Interesira me pošto imam priliku kupiti od poznanika, pa da znam bar neku okvirnu cifru!
http://www.sony.hr/product/dsc-other-series/dsc-p43
To je dosta star model iz vremena kada Sony još nije kupio Minoltu. Slike iz P serije su dosta loše, posebice po mraku. Ako tebe zadovoljava, 50€ je više nego pristojna cifra.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
Pa gledaj, meni bi relativno dobro došao za tu i tam nešto slikati i snimit kakav video, a ostalo mi baš i netreba. tako sam i mislio nekih 300 tinjak kn iako sam našao na njuškalo takav za 750 kn, pa si mislim tko če to kupit ako za 1000 kn možeš kupiti pristojni digitalić sa optikom...
Radi se o doista starome modelu.
Komparaciju sa modelima koji se sada nalaze na trzistu za slicnu cijenu za koju se nekada dao nabaviti P43 tesko je napraviti, s obzirom na to da su danasnji modeli te klase i toga cjenovnoga razreda ipak puno sofisticiraniji uredjaji koji daju bolje fotografske rezultate.
Ako nemas visoke zahtjeve i trazis samo nesto da mozes dokumentirati kakav trenutak, i nudi ti ga za 300 njak kuna...kupi. Ako ocekujes da ces dobiti iste rezultate kao sa aparatima koji su danas u ponudi za cca 1000 kn...neces biti zadovoljan.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks