Nitko osim mene ne misli da se radi o super ideji?
na http://testovi.mobil.hr su uplodani testovi 200tinjak uređaja testiranih u MobilMediji. tamo se nalaze i tehničke karakteristike preko 600 uređaja.
Uz testove kod novijih uređaja ima i mnogo dodatnih slika te snimke na YouTube-u.
![]()
Nitko osim mene ne misli da se radi o super ideji?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nda, no svi sute i ne daju razloga da se projekt poveca... Veci feedback ljudi, veci feedback.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Feedback?bilo je i vrijeme
hehe!
cestitke na projektu!
![]()
Evo feedbacka... Stvarno super, ali mozda bi bilo dobro da ovo barem za prvih mjesec dana malo izdvojite, ili barem prebacite u neke citanije dijelove foruma. Osobno ovaj dio foruma jako rijetko pratim pa je cista slucajnost da sam naletio na ovo... Vjerujem da ima jos ljudi koji slicno kao i ja ne posjecuju ovo...
moze tema ostati ovdje gdje je, no bilo bi dobro u podforume svih mobilnih proizvodjaca staviti announcment ili sticky s redirectom na ovu temu. moj prijedlog.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
začudo i mod tim vidi ovaj podforum, a kako se tiče cijelog foruma i svih forumaša, La Luna je pametno to ovdje napisala
Bookmarks