Naravno da se isplati, sve je na strani nokije (puno bolja kamera, ekran, softver...) jedino sto je kod samsunga kvalitetnija izrada i manji je. Na tvom mjestu bi mjenajo![]()
Sta vi mislite? Da li se isplati to?
Naravno da se isplati, sve je na strani nokije (puno bolja kamera, ekran, softver...) jedino sto je kod samsunga kvalitetnija izrada i manji je. Na tvom mjestu bi mjenajo![]()
A tu je i s40 kod nokie,ohoho bolji ekran,kamera, infracrveno (ako ti ikad zatreba), samo što je nokia veća, teža te nema tako dobar slide. Imam oba moba tako da znam kaj govorim...![]()
Ali ja sam potpuno zadovoljan sa slideom na nokiji,ljudi ga previše blate... E da,nokia ima minisd karticu,dok samsung ima microsd u slučaju ako želiš zadržati karticu. Adapter rješava taj problem.
6280 je u svakom slucaju bolji izbor,ali treba pregledati jel slide raskliman.
Ja bih ga mjenjao,sve je na strani nokie jedino to što govore slide
To je smješno pitanje. Imao sam oba mobitela i N6280 je daleko bolja od SGH-E250....
PREDATOR
Slazem se da je pitanje glupo i smijesno. No rekoh bolje da vidim sta forumasi misle da se ne zalijecem kao muha bez glave, jer sam imao u proslosti negativna iskustva sa mijenjanjem telefona. Na mom radnom stolu pored zaboravljenih M55, 6510, 3510i i dobrog starog N73 ME, sada lezi upravo 6280. A dobio sam ga uz jako malu i smjesnu doplatu. Mislio sam uzeti K750i, no nakon par sati koristenja Nokije nagnalo me da promijenim misljenje. Nokia je skoro kao nova, uz neznatne ogrebotine, a slajd je takodjer ok. Sve u svemu, prezadovoljan sam, nisam pogrijesio, i hvala svima na odgovorima, koji su me usmjerili da nacinim pravi korak![]()
ja bi bez razmisljanja e250 jos ak je črni... 6280 ima bolji ekran al je cigla, 6280 ima losiji slide i cigla je, 6280 ima bolju kameru i snimanje videa al je cigla, uglavnom to sto ima jace funkcije koje i nisu nesto extra ne isplati se nosit ciglu,na ovoj koju sam koristio ko da je pala na pijescanu plazu pa je ustalo pijeska između slide(ne znam zasto mrzim ovaj mobitel heh,ovo je subjektivno naravno).. e250 je tanji mobitel i stane u đep... heh, malo sale, stvarno bi e250 rađe koristio bas zato jer je tanak i ne bi me privlacilo ic na nesto debelo zbog ponajvise ekrana.. napokon sam frenda nagovorio da se rjesi 6288 koju je dobio i isto je mrzio taj mobitel, mjenjao je za k530 i prezadovoljan je, vise me ne mora trazit da mu posudim neki mobitel koj stane u đep kad ide van..![]()
bio nekad oglas...
Slazem se dubrava, ali telefon je za sestru. Meni je bitno da je ona zadovoljna, mada ja imam neki prosjecan dojam o tom telefonu. Meni dobro dodje to sto imam N73 ME, pa nam je oprema identicna, i mogu uvijek posuditi iz tog telefona bateriju ili memorijsku ukoliko nekad zatreba.
Bookmarks