Kao sto sam naveo u prijasnjem postu, mjenjao sam novu 6500s za novi MDA touch plus.
Nokiu e61i si ostavljam radi WiFi-a i ne kuzim zasto je t-mobile izbacio tu funkciju iz MDA posto je HTC ima....vjerojatno je razlog njihov w'n'w ili neka dr. glupost.
Radi toga mi je navedena Nokia bolja, jer se mogu po gradu besplatno spajati na net, provjeravati mail i sve osnovno sta mi treba.
E sada, dali mi mozete preporuciti neke ok programe koje bih trebao imati za MDA. Ono sto me zanima je neki mail client, AV (ako je potreban uopce), neki player za mp3 i video (ili da ostavim wmp!?)....isto tako vas molim ako znate kakve korisne programe da mi ih preporucite. Inace, totalni sam pocetnik sto se tice Win platforme na mobu jer sam do sada preferirao Symbian (e61i) pa su svi savjeti dobrodosli.
Izrada moba je uistinu odlicna. Oprema koja se dobije uz mob je isto poprilicno impresivna pa sam za sada zadovoljan sa njim....dodatni stylus, zastita ekrana, torbica za nosenje (ista kao kod LG cokolade...samo veca naravno)....4 GB kartica...
No vidjeti cemo sa vremenom sta cu ostaviti...e61i ili MDA.
Ma stvar je u tome sto sam dugo htio tu Nokiu i sada kada sam je dobio, uleti mi ovaj MDA. Inace, Nokia mi je isto odlicna.....puna tipkovnica, WiFi....lakoca upravljanja, super mi lezi u ruci. Neki se zale na kuciste sto ne razumijem posto je samo kuciste od aluminija, nema tragova izlizanosti ili bilo sat slicno kao kod nekih jeftinijih mobova.
Kuciste na MDA je gumirano ili nesto tako pa se cini ok.....brzina samoga moba je poprilicno impresivna sto znaci da nema nekih zastajkivanja, blokanja ili bilo sta sl.
No, totalno sam neodlucan...symbian vs. win platforma...hmm...
Molim vas neke osnovne preporuke oko podesavanja moba....koje korisne stvari instalirati, kako malo izgled promjeniti (neku provjerenu stranicu sa free programima i skinovima).....
Koje stereo slusalice ok kupiti za MDA posto bi ga koristio i kao mp3 player...i gdje kupiti?
Koliko dura baterija ako ga koristim kao mp3 player?
Brdo pitanja....znam ekipa, ali zato smo tu....da djelimo informacije.

Hvala unaprijed!