Cekaj, kakve datoteke, kakvo citanje??? Daj malo detaljnije opisi problem, pa kako mislis da ti mi mozemo pomoc, pa ni sam sebe ne razumis sto si napisao! O kojim svojstvima pricaš??
Ovako u jednoj mapi na e: disku,sve su datoteke Samo ta čitanje,ja u svojstvima maknem kvačicu,primjenim...ali opet se vrati.i nemogu te datoteke ni kopirati ni premjestiti,nista...pa vas molim pomoc,trebaju mi te datoteke
....SonyEricsson C702....
Cekaj, kakve datoteke, kakvo citanje??? Daj malo detaljnije opisi problem, pa kako mislis da ti mi mozemo pomoc, pa ni sam sebe ne razumis sto si napisao! O kojim svojstvima pricaš??
FORD FOCUS RS500
I like it!
vjerovatno je stavljeno da je "read only"...
probaj ovako...napravi desni klik na toj mapi, i odi na properties...i na dnu prozora vidi dal ti je stavljena kvacica na "read only"...ako je, makni ju, i stisni apply (ili ok)...trebalo bi raditi.,..
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
lujito, covjek je sasvim razumljivo napisao (Samo ta čitanje => Samo za čitanje, samo tu ima tipfeler), bar meni, a tutlek, vidis da je napisao da je to probao i da ne radi...
cvita
Da, sad i ja kuzim, nisan odma ni skuzia da su mu winsi na hrvatskom, valjda. SORY
FORD FOCUS RS500
I like it!
da onačeno je sano za čitanje,ja maknem kvacicu ali ono opet...kaj da napravim?
....SonyEricsson C702....
Jel tvoj account preko kojeg to pokušavaš kopirati admin na kompu?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks