Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22
    Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alienware prijenosnici

Eto, odlučio sam uskoro piknuti jednu makinu iz alienware-a, pa me sad zanima kako doći do tog čuda?

ima li u hrvatskoj nekog ko prodaje ili neki zastupnik? netko u blizini? mislio sam čak kupiti pouzećem... Kreditnom karticom. Mislio sam si do Božića priuštiti jednog "malog zelenog" do nekih 15 000 kuna...

pa može savjet, neki link... bilo što... Google mi je škrt sa informacijama koje meni trebaju, pa ako netko ima više iskustva...

Inače, predobro su dizajnirani i mislim da bi sigurno 5 godina bio miran sa ovim laptopom.

Eto, hvala unaprijed.

Poštovanje, GoGs

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo imas ove momke, http://www.orsa-net.com/shop/

ja sam ih vec kontaktirao, planiram uzet lap, dobra konfa vec oko 12k kn .

Ja trenutno imam HP-ov workstation koji je dosao puno vise, a uz klanske obaveze gaminga, mislim da je Alienware taman da pokrije i posao i zabavu a i cjena do nekih 15k kn nije tolika uz to sto se dobiva.

Ono sto su mi odgovorili: "Isporuka je oko 10ak radnih dana, th dva tjedna od dana narudzbe...
    sem kad se radi o opciji svijetlece tastature, kada se rok produljuje za 3 tjedna...

Servisna podrska je na podrucju europe i sj. amerike... s tim sto se na racun Aliencare Jamstva za svaki kvar salje racunalo u servisni centar u Njemackoj, odakle ga ili poprave ili dobijete novi. A Aliencare telefonska podrska je dostupna 24x7."

Znaci, i servis je kao i sa HP-om i ostalima salje se van .

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dakle, problem sa servisom nemam?

kako je plaćanje? kreditnom karticom, ili može nakon što mi je računalo isporučeno.. pouzećem? ili unaprijed?

EDIT: još me zanima kako su izdržljive baterije na tim čudima?

to mi je jako bitno jer dosta putujem.
    Zadnji uredio GoGs : 13-10-2008 u 01:08

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A cuj, ocito problema nema, sto se tice placanja,ne znam, kontaktiraj ih!

Baterije? sumnjam da je to neka velika autonomija, iskreno ne znam, pogledaj review negdje!

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma hajde, nije ti tako nešto potrebno jer ljudi kupuju i onda žale što su se upustili u takvo što samo zbog "primjetljive vanjštine".

Mogu se slopiti strojevi istih performansi i kod nas a da ne moraš se znojiti za "garanciju".

Stavi ovo do tada i šuti!
    http://alienguise.alienware.com/Xenomorph_slim.exe
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sto se tice placanja: nazalost jos uvijek ne spadamo u zemlje kojima Alienware odobrava kupnju na kredit ili na rate putem kartica i cekova. Nadamo se da ce od sljedece godine to biti omoguceno, a do tada, samo cjelokupan iznos zaprimaju.

Mislim da je Alienware dobar brand, i za to sto nudi dobri su uredjaj! Jeftinije me ispadne nego HP-ova radna stanica, a po gaming preformansama je puno bolji!

btw sto si to poslao Vuki?

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    btw sto si to poslao Vuki?
    Direktni link od originalnih 5 tema sa njihove stranice!
    Nemoj te se strašiti od nečega lošega
    http://www.alienware.com/community/a...e-manager.aspx
    George Eliot

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VuKi Pregledaj post
    Ma hajde, nije ti tako nešto potrebno jer ljudi kupuju i onda žale što su se upustili u takvo što samo zbog "primjetljive vanjštine".

Mogu se slopiti strojevi istih performansi i kod nas a da ne moraš se znojiti za "garanciju".

Stavi ovo do tada i šuti!
    http://alienguise.alienware.com/Xenomorph_slim.exe
    čuj, ako nema više problema oko garancije kako beetleman kaže, ne vidim problem.

stvar je ovakva. nužan mu je high performance laptop. radi se o tome da kupujem skystar 3 karticu sa podrškom za HDTV, blueray planiram uzeti sa njim, plus tu su igre kad putujem i filmovi. naravno, i internet.

Ne vidim zašto ne uzeti nešto što je naj. Je, kažete da se može sastaviti za istu lovu nešto bolje... ali kvaliteta izrade je nešto neusporedivo. A i ako si mogu priuštiti, zašto ne?

ajmo sada, kakve komponente da izaberem?

Što se tiče plaćanja, nisam ni planirao uzimati na rate, nego odmah za keš. Ne volim si uzimat neke pretplate i ovisiti mjesecima o svojoj plaći, tako da kad skupim lovu, kupujem mirne duše. I to je najbolje.

Već imam doma stroj od kompa vrijedan cca 12000 kuna, no ne pomaže mi puno jer stalno putujem. Ovo će mi biti najbolje riješenje.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da bi ovo svakoga zadovoljilo:

Notebook TOSHIBA Qosmio F50-10K, Intel Core 2 Duo T9400 (2.53GHz), 15.4"WXGA+ , RAM 4GB DDR2 800MHz, HDD 640GB (2x 320GB) SATA, DVD+-RW DL, nVidia GeForce 9700M GTS (512MB), LAN, WLAN, Windows Vista Ultimate-12600kn

ili

Notebook ACER Aspire Blue 8920G T9300 4GB 500GB 18.4'' WUXGA GF9500M Blu-Ray+DVDRW WiFi BT VHP/ LX.AP30X.066-12600kn.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    HTC Desire X
    Operater
    Tomato
    Godina
    47
    Bodovi
    8.287
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.287, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upravo ovo shto Vepar kazhe. Ta Toshiba Qosmio bi zadovoljila svachije potrebe (pa i gejmerske). Po pitanju kvalitete izrade, niti tu ne bi trebalo biti nikakvih prigovora. Qosmio F50-108 model sa 320 GB HDD-om i 3 GB radne memorije se mozhe nachi po cijeni od 9000 kn.
    Koji god laptop danas kupili (svejedno je hoche li mu cijena biti 10 ili 20K kn) on che za godinu-dvije postati...preslab. A kada su laptopi u pitanju, tu i ne mozhemo govoriti o nekakvom upgrade-anju mashine tokom tih godinu-dvije dana. Radije ushtedjeti pokoju tisuchicu kuna danas, pa ostatak love spremiti sa strane - dok ne dodje vrijeme za kupnju novoga laptopa.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mudro, no ipak Alienware je nesto sto dobro radi u segmentu za koji radi, pa cemu komplicirat? Inace za 12600 kn sam slozio Alienwarea sa :
    Dual 512MB NVIDIA® GeForce® 8700M GT - SLI Enabled
    17" WideXGA+ 1440 x 900 LCD - Stealth Black
    Intel® Core™ 2 Duo T7200 2.0GHz 4MB Cache 667MHz FSB
    2GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz – 2 x 1024MB
    120GB 7,200RPM (8MB Cache)
    Media Center Remote Control and ATSC TV Tuner
    Windows Vista® Ultimate with Service Pack 1

Stoga, za iste novce? izmedju Toshibe i Alienwarea? biram Alienware
    Ok disk je velik, no 120GB za lap mi je dovoljno (doma imam nekoliko mreznih diskova na stolnom racunalu), 1giga rama vise ili manje, uz dvije SLI graficke nije toliko ni bitno A sad proc dali je 2.53 ili 2.0 ghz, isto je razlika u nijansi.

Takav laptop se slobodno moze nositi sa novitetima slijedecih 3-4 godine, uz opciju nadogradnje RAM-a na 4gb. Procesor je dobar, graficki paket i vise nego dovoljan.

Ja nebi ni usporedjivao Acera i Toshibu sa Alienwareom, to je kao da usporedjujete Renault Lagunu sa Lexusom IS460. Ista velicina, no ne ista i klasa.
    Dajte mi cvrstu konkurenciju Alienwarea, tu je prvenstveno Dell, HP i IBM Lenovo, sto oni nude za tu cjenu po preformansama?

Dell nudi DELL Inspiron XPS (nVIDIA GF 8600M GT 256MB, 15.4 inchni ekran, 2.2ghz, 2gb rama,320GB SATA). (cijena oko 12k kn)
    HP nudi HP 8730w (nVIDIA Quadro FX 2700M 512MB, 17 inchni ekran, 2.8 ghz proc, 2gb ram, 320GB SATA). (cijena 15k kn)
    Lenovo nudi LENOVO W500 (ATI Mobility FireGL V5700 512MB, 2GB RAM;200gb SATA, 2.53 ghz, 15.4 inchni ekran). ( cijena oko 15k kn).

Sudeci po ponudjenom, Alienware tu ipak nudi puno mocnije graficko rijesenje, zavrsna obrada svim uredjajima je na najvisem nivou!

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    HTC Desire X
    Operater
    Tomato
    Godina
    47
    Bodovi
    8.287
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heheheee, dakle, za okvirno istu cijenu, slozhio si slabiji laptop. Ali to i nije tako vazhno, daleko je vazhnije da na poklopcu pishe "Alienware" i time je cijena - opravdana.
    Ako i jesu te dvije 8700 kartice u SLI-u jache od jedne 9700 GTS, budimo realni, ta razlika che se svesti na tek 10-ak FPS-a u igrama, ali che zato dvije 8700 imati daleko vechu potroshnju i zagrijavanje.
    Pa ljudi moji, nije Toshiba (i to QOSMIO serija!!!) kvalitetom na razini jednoga Forcebook-a!!! Ako Alienware i jest, po pitanju izrade, malo chvrshchi od Toshibe, opet ponavljam...to su minimalne razlike.
    A da che taj Alienware kojega si ti sastavio mochi pogoniti npr. sve igre shto che se u sljedeche 3-4 godine izbaciti na trzhishte - e pa...neeeche. Neche niti Toshiba. Neche niti jedna danashnja VGA kartica, pa niti one najjache koje se ovoga trena mogu nachi u stolnim rachunalima.
    Sve se svodi na sljedeche: chemu se zjb-avati sa naruchivanjem laptopa izvana, ako se vech mozhe nachi model jednakih, pa i jachih performansi - u Rvackoj?? I da li se stvarno isplati dati par tisucha kuna vishe za tek neshto sitno bolju kvalitetu izrade??
    Ali, da ne bi ispalo kako ja sada pljujem po Alienware-u, to je njegov novac i chovjek je slobodan chiniti shto god ga je volja sa njime. Ja sam samo htio napomenuti kako se mozhe prochi jednako dobro (pa i bolje) a da se pritom josh i ushtedi pokoja kuna.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle nitko nije osporavao da se mozda moze proci jeftinije, no onda to vise nije ta klasa notebooka, ja sam dao 3 konkurencije koje su skuplje, cak se jedino Dell i HP mogu nositi sa Alienwareom kao sto je i iBook prica za sebe.

Hm, mene je moj nw8240 sluzio preko 3 godine, igrao sam se sto sam zelio, igram im danas klanski COD2 i COD4, Guild Wars, BF2 i Spore (igru koja je ove godine izasla).Uz to radim bez problema u Photoshopu, Adobe Acrobatu itd..
    Ako Alienware bude toliko sluzio slijedece 3-4 godine, a ne vidim razloga zasto nebi, onda ne vidim gdje je problem.

Alienware je brand koji se placa, kao sto se i placa u plazma svjetu Sony i neusporediv je sa jednim LG-em ili ostalim marginalcima. Ali uz taj brand dolaze i dodatne pogodnosti. Stoga zasto ne uzet lap visoke klase za 12k kn, i jos bolje proci u odnosu na HP-ove ili Dellove uredjaje.

Dali je to kvalitetno potrosenih 12k kn za lap? IMHO mislim da je, zasto nebi bilo, moj je tada kosta oko 15-16k kn, sluzi me i danas bez i jednog dana kvara, sa samo 3 puta mjenjanja OS-a (i to ne zbog problema u OS-u nego zbog promjene samog OS-a).

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako. svi mi govorimo marka, ovo ono... Možete svi vi govoriti kako nitko ne želi imati laptop koji je popularan kao neki veliki brand, ali dam se kladit da bi 99% vas htjelo kupiti alienware i imati ga kući, jer je kvaliteta neusporediva. karbonska vlakna i bla bla. da ne duljim.

A što se tiče periferije... svijetleća tipkovnica (koja mi puno znači, plus dodatno se plaća. no neka)

Vuki, dvaput je dvaput, ali jebeš dvaput, kad mi treba jednom i to ono pravo. Ovdje se ne radi o količini, nego o kvaliteti.

Hoće li jedan HP gutati par stotina GB zapisa na hard sa HDTV kompresijom snimanja sa skystar kartice u jednom danu? Mislim da neće.

Plus da ne govorim uz to rad u photoshopu. A tek AutoCAD i CATIA (u kojoj često radim, a program je zahtjevniji od cijelog photoshopa).

Sumnjam baš... plus, tu je blueray. Razumijete me što hoću reći? Zašto kupovati slabiji brand ako misliš iskoristiti full specifikacije i želiš kvalitetu duže vrijeme, a ne da mi svako malo nešto rikava ako iskoristim ram i procesor malo više nego običan korisnik.

Meni treba mašina i kvaliteta, a ne nešto što si svaki drugi može sastavit i tupit mi priče kako je njegov forcebook zmaj za moj alienware. to su dječje priče ljubomornih ljudi koji si ne mogu tako što priuštiti.

Samo da se zna, ni ja nisam dubokog džepa. Baš naprotiv. Ali kad čovjek štedi za tako nešto, mislim da je to onda druga priča. I mislim da mi niti jedne kune ne bi bilo žao.

Samo da se zna, cijenu od 15000 kuna sam više dao okvirno. Mogu ići i do 18000 ili čak do 20, samo što ne bi imao alienware doma pod borom za ovaj božić, nego možda za uskrs.

Eto.

Usput, hvala vam na pisanju. samo tako nastavite.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo da se umjesam u ovu zustru raspravu. Ne znam zasto gurate ovu Toshibu u gamerske laptope kad to ona nije. To je video authoring prijenosnik, a prava vrijednost Toshibinog laptopa nije u standardnom hardveru koji je usput daleko ispred onog Alienwarea kojeg ste slozili (prvo imas Penryna na 2530 Mhz po jezgri, jacu sabirnicu i triput vise cachea i jos plus u obliku 45nm procesa izrade, drugo duplo veca kolicina RAM-a i to na vecoj brzini, noviji chipset, kvalitetniju memoriju, dualni digitalni tv tuner i harda 5x vise nego taj tvoj prijenosnik). A da ne spominjem HD media procesor za rasterecivanje procesora tijekom enkodiranja i dekodiranja HD videa.
    Istina, u igrama ce imati vrlo slican rezultat, ali usporedjujete kruske i jabuke.
    Inace Alienware je jako dobar brand i imaju vraski dobre prijenosnike, ali koji kao i HTC u slucaju mobitela/komunikatora tu ce kvalitetu posteno naplatiti.
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malo sam searchao i vidio da je već bilo rasprave i pisanja u temi kako postoje bolji laptopi od alienware-a...

ovo je vrlo jednostavna tema... Molio sam samo da mi pomognete u vezi konfiguracije i lokalnog dobavljača.

gadno ste skrenuli sa teme.

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Šteta. Da nisam brisao vidjelo bi se da jako dugo pratim Alienware tržište.

I da totalno si u pravu da bi 99% nas htjelo takvu makinu pa makar nitko i neznao da je imamo (zbog svoga zadovoljstva).

Ali ako bi uzimao nešto što bi stvarno mene zadovoljilo da se mogu i pohvaliti onda to svakako nebi išlo ispod 20t kuna, jer ove sa 15inča monitorom nebi ni gledao.
    Mislim pogledaj samo ovo (a sigurno si gledao stotinama puta ako te ti zanimalo) http://www.alienware.com/customize/a...de=SKU-DEFAULT

Moj bi koštao >>>>>>><<<<<<<<< da se vratimo na temu!
    -------------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------

EDIT:

Naravno specifikacije bi bile slijedeće:

Area-51 m17x

Video/Graphics Card
    Dual 512MB NVIDIA® GeForce® Go 9800M GT – SLI Enabled

Display
    17" WideUXGA 1920 x 1200 LCD (1200p) with Clearview Technology – Black
    Includes AlienFX® Illuminated Keyboard – Exclusive Design!

Processor
    Intel® Core™ 2 Duo T9300 2.5GHz (6MB Cache 800MHz FSB)

Memory
    2GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz – 2 x 1024MB

Operating System (Office software not included)
    Windows Vista® Home Premium with Service Pack 1

System Drive
    Extreme Performance (RAID 0)
    240GB (120GB x 2) 7,200RPM (8MB Cache) w/ Free Fall Protection

Optical Drives

Dual Layer Blu-ray Disc Reader (BD-ROM, DVD±RW, CD-RW)
    Zadnji uredio VuKi : 13-10-2008 u 22:04
    George Eliot

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, dakle...

ajmo onda ovako...

da ne bi ispalo, laptop mi ni najmanje ne bi služio za hvalu, nego za posao.

E sada, po gore navedenom, spomenuo sam CATIA-u, autocad, photoshop, Ripanje i skidanje preko skystar 3 u HD, blueray snimač....

koliko bi me koštalo? plus, navodim da će mi hard od barem 200 giga najmanje trebati.

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    koliko bi me koštalo? plus, navodim da će mi hard od barem 200 giga najmanje trebati.
    Gore sam editirao da se vide komponente u toj cijeni!

Bez svjetleće tipkovnice nikako.

21,646.91 HRK

Plus bez uračunatih troškova dostave, možda carine Zaboravi i njihovu garaciju bar 1godinu! E daaaa (čitaj u ugovoru mala slova uvijek)
    Zadnji uredio VuKi : 13-10-2008 u 22:19
    George Eliot

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    HTC Desire X
    Operater
    Tomato
    Godina
    47
    Bodovi
    8.287
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, ili sam ja blesav ili izgubljen u vremenu i prostoru.
    GoGs navodi programe koje bi mu njegov buduchi laptop trebao pogoniti.
    Vazhno mu je da ih taj laptop mozhe pokrenuti.
    Dakle, njemu je potreban hardware-ski jak laptop.
    Pa zar ja nisam u prijashnjim postovima napominjao i obrachao pazhnju upravo na TU CHINJENICU?!?!?!?
    Da je predlozhena Toshiba HARDWARE-SKI jacha od gore spomenutoga Alienware-a?!?!?

@Beetleman: poanta i JEST u tome da bi ta Toshiba (hardware-ski gledano) objektivno na dulje vrijeme (kako je recheno: 3-4 godine) imala VISHE snage nego taj tvoj sastavljeni Alienware.

I chisto onako, ja prvi nikada nisam niti pomishljao uzimati neshto poput Alienware-a.

Ali, nemam volje vishe naglashavati ochigledno, pa eto....EOD s moje strane.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Goone Pregledaj post
    Ok, ili sam ja blesav ili izgubljen u vremenu i prostoru.
    GoGs navodi programe koje bi mu njegov buduchi laptop trebao pogoniti.
    Vazhno mu je da ih taj laptop mozhe pokrenuti.
    Dakle, njemu je potreban hardware-ski jak laptop.
    Pa zar ja nisam u prijashnjim postovima napominjao i obrachao pazhnju upravo na TU CHINJENICU?!?!?!?
    Da je predlozhena Toshiba HARDWARE-SKI jacha od gore spomenutoga Alienware-a?!?!?

@Beetleman: poanta i JEST u tome da bi ta Toshiba (hardware-ski gledano) objektivno na dulje vrijeme (kako je recheno: 3-4 godine) imala VISHE snage nego taj tvoj sastavljeni Alienware.

I chisto onako, ja prvi nikada nisam niti pomishljao uzimati neshto poput Alienware-a.

Ali, nemam volje vishe naglashavati ochigledno, pa eto....EOD s moje strane.
    da pitam nešto kratko i jednostavno...

jel se u naslovu teme igdje spominje toshiba? ili dell? ili lenovo?

ne.

Vuki, hvala.

još par pitanja... jel se ne može kupiti alienware bez winsa gore? i kako mogu upgrade-ati konfiguraciju ako želim?

moram kupovati kod njih komponente ili?

na cijeloj konfiguraciji bi smanjio monitor. Nisam baš tak velika picajzla, a pošto će mi koristit za put, mislim da će se smanjiti i težina ako uzmem sa manjim ekranom.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    da pitam nešto kratko i jednostavno...

jel se u naslovu teme igdje spominje toshiba? ili dell? ili lenovo?

ne.
    I ja bi volio da se zadržite na temi o Alienware prijenosnicima. Ako nekoga zanima high-end non-alienware prijenosnik neka otvori novu temu.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Stižu jeftini MSI prijenosnici
    By RAUL in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 11-04-2008, 07:30
  2. N73 tema alienware
    By loki1 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-02-2008, 14:02
  3. Alienware