Ako se nevaram, "pametni" SE mobiteli su uglavnom UIQ
a pošto postoji UIQ dio foruma, tamo ima dosta tema o "pametnim SE-ima"...![]()
Evo ovako danas sam malo duže zujao po forumu i palo mi na pamet da bi bilo dobro, odvojeno, a samim time i preglednije da Sony Ericsson ima podforum gdje su zastupljeni samo ''pametni mobiteli''.
Eto zanima me čisto informativno što misli o tome vodstvo foruma kao i ostali forumaši.
![]()
Ako se nevaram, "pametni" SE mobiteli su uglavnom UIQ
a pošto postoji UIQ dio foruma, tamo ima dosta tema o "pametnim SE-ima"...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A podforum kao link na taj forum?
Ja mislim da je autorova ideja super, te da bi trebalo otvoriti podforum. Jer, tko ce sad ici tražiti po UIQ podforumu o SE-ima.
Koliko znam, UIQ telefoni su uglavnom SE.
Dakle, ne moras nista "traziti po UIQ dijelu", tamo se ionako uglavnom raspravlja o SE smartphone-ima.
Link bi mozda mogli staviti.
Ako sam dobro shvatio, DJ X2 je mislio na opcenite SE "pametne uredjaje", recimo gdje ce ici SE X1 posto je WM uredjaj, a ne UIQ?
Sto se tice postavljanja pitanja o UIQ u SE podforumu, oni se najcesce premjeste u UIQ cisto da budu na jednom mjestu, te da ljudi koji se u to vise razumiju lakse mogu odgovoriti na postavljena pitanja.
@ravilov: Ima i Motorola koje su UIQ...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
postoji mogućnost dodavanja smartphone podforuma u SE, perbacivanje svih tema iz UIQ podforuma koje se tiče SE modela, pa bi onda unutar istog išli i WM/linux based uređaji
Kad bi se prebacio UIQ podforum pod SE onda bi i Series 60 podforum trebao ići pod nokiju i Symbian # OS & Software više nebi imao smisla.perbacivanje svih tema iz UIQ podforuma koje se tiče SE modela, pa bi onda unutar istog išli i WM/linux based uređaji
Ne, nema to smisla... Ako bi se prebacio UIQ u SE, onda vise nema veze sa Motorolama koje su isto UIQ...
Mozda bi symbian trebalo prosiriti na smartphone, no to vise nema veze sa ovom temom...
Mozda bi ipak bilo rjesenje za SE podforum samo linkanje na UIQ i u buducnosti WM...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
ovo stoji.
taj uređaj ide u WM dio forumaIzvorno postao n00b
di idu i svi uređaji koji su pokretani sa Windows Mobile operativnim sustavom...
Iz svega navedenog smatram da je najbolje otvoriti novi podforum.
Iz svega navedenog smatram da je najbolje otvoriti novi podforum.aj molim te prije nego što napišeš post razmisli što bi dobio dodavanjem još jednog podforuma u SE, samo bi se stvorio kaos i duplanje tema jer jedan UIQ podforum već postoji (postoji i WM podforum) Zašto komplicirati stvar ?
Gle, SE više nije samo UIQ, vec i WM...
Smatram da bi bilo bolje novi pdf otvoriti i sve teme o SE koje su u UIQ premjestiti.
Pa bi i onda trebalo Series 60 preseliti u Nokia podforum i Symbian # OS & Software više nebi imao smisla.,a to s WM mobitel je tek najavljen te nije pušten u prodaju a da se prvo vidi zainteresiranost za taj model i da se onda dalje planira ,kao što je Ico rekao već postoji WM podforum
ja sam samo dao svoj prijedlog za SE. Za nokiju me se (sorry) ne tice.
Nisam nokia-fan.
ja bi samo doda link u sa koji redirecta u UIQ i gotovo
da se link zove "SonyEricsson smarthphone/UIQ" a sve drugo da ostane isto
a u UIQ postoje i teme i o Motoroli, pa bi došlo (možda) do manjih nesporazuma.
Zasto bi doslo do nesporazuma?!
UIQ je platforma kao i svaka druga... Ako je nesto za UIQ uredjej onda to radi na svim slicnim uredjajima, ako je nesto za npr. P990 ili za Z10 onda to radi samo na tom mobitelu te se napise prilikom otvaranja teme [P990], [Z10]... Razlika izmedju novijih UIQ3 Motorole i SE je u tome sto SE ima TS, isto postoji razlika izmedju P990, P1 i G900, pa nikoga to ne zbunjuje...
Ne razumijem gdje je tu problem? Do sad je tako funkcioniralo i nikome to nije bilo problematicno... Svi koji su trazili nesto za Motorolu naveli su u naslovu teme za koji mobitel im treba informacija...
Philip B. Crosby
Apsolutno je svejedno sto cete napraviti sa time jer su smartphoneovi i PDA uredaji na forumu razbacani na nekoliko mjesta i bez duljeg iskustva na forumu nije moguce naci informacije koje su potrebne.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Potpuno je svejedno, jer su smart-ovi još uvijek relativno malo zastupljeni.
No slažem se da je treba jedno vrijeme do nađeš ono što tražiš, kad imaš SonyEriccson a moraš pitanje postaviti u symbian
da, s tim se slažem, zato sam prije par godina inzistirao na otvaranju smartphone podforuma samo za Motorolu...
valjalo bi jednostavno za proizvođače koji imaju smartphone modele, otvoriti pripadajuće podforume i rješit zavrzlamu.
Bookmarks