Zavisi koje su tebi prednosti HP na tvojim SE P1!
Osobno ih nebi mjenjao, ali to sam ja.
Ovaj je meni glomazniji, ružniji, WM (što mi nije neka pozitiva), neusporedivo slabija kamera....
Pozdrav,
Imam priliku da zamjenim moj P1i za hw6915 sta mislite o tome?
bla bla i bla
Zavisi koje su tebi prednosti HP na tvojim SE P1!
Osobno ih nebi mjenjao, ali to sam ja.
Ovaj je meni glomazniji, ružniji, WM (što mi nije neka pozitiva), neusporedivo slabija kamera....
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja ne bih na tvojem mjestu, P1 je daleko bolji. Ali ako ne vjeruješ onda mjenjaj pa se kaji.
Uzeo sam HP puno je bolji zbog aplikacija ali mu baterija traje oko 6 sati.
Ima puno bolju video kvalitetu od P1i i ali uspoređivati ga sa motorolom RAZR,
kad bi ga bacio od zid zid bi se raspao ne bi se telefon zabio u njega. veličina linijarom je 10cm, telefon je puno brži (processor 409mhz) ima integriran GPS i puno brže se pali. RAM je 64 al je dovoljan za Windows Mobile.
bla bla i bla
Ako si sretan onda sve 5.
Meni se ne sviđa, i ne odgovara mi na duge staze taj 240 x 240 pixela ekran jer je malo neugodan za korištenje u više aplikacija. Na takvoj maloj razlici tih nekoliko pixela mnogo znači. No vidjeti ćeš to i sam.
Prednost su mu aplikacije, i mogućnosti pošto je to WM platforma. Kompliciraniji je za korištenje i masu toga nećeš koristiti.
Pretpostavljam da ćeš ga zatrpati malo aplikacijama nakon čega će ti se osjetno usporiti. I vidjeti ćeš da WM platforma nije baš za širok krug ljudi, više je nužno zlo. Ja sam godinama imao više WM platformi na mnogo uređaja, i uvijek mi je bio preporod prelazak na symbian i nešto jednostavniji sustav koji je više prilagođen korisnicima i jednostavnosti uporabe.
nije mi nešto ali ima WM što je meni +
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Bookmarks