Mob je vrlo kompaktan i čvrst, ja mu još ni danas ne uspijevam otvoriti pokopac baterije isprve tako da se nema šta raspasti prilikom pada. Ekran je loš zbog male rezolucije, može puštati mp3 ali teško da može poslužiti kao mp3 player. Isto tako, upitno je kako bi se ponašao s punom memory karticom (da li bi bio spor itd.).
Definitivno najisplativija kupnja ovdje zbog jako dobre mogućnosti personalizacije moba, proširenja njegovih mogućnosti raznim programima i sl. a sve to zbog symbiana kojeg koristi. Ako ti ne treba tolko mogućnosti na mobu i nisi baš "na ti" sa symbianom onda razmisli o 6300. Mada i meni je ovo prvi symbian i nakon nekoliko dana pohvataš sve konce što naravno ovisi o tvojim afinitetima da li ćeš istraživati mob te zaviriti koji put u manual ili ćeš ga koristiti samo za osnovne radnje tipa pozivi poruke i galerija.
edit: da ne pišem novi post, dodat ću kako mi na 6120 baterija traje 3 dana, dok su iznimke 2 dana (zbog interneta i mp3playera) te 4 dana max (tu i tamo poruke samo).

...uglavnom, ukoliko nisi, a rekao si da nisi sa symbianom na "ti" - mislim da bi ti pametna odluka bila 6300

Bookmarks