...da li je padao, imao bilo kakav kontakt s vodom...
1. ne radi mi bluetooth...kad ga ukljucim,drugi uredjaj me "prepozna" (nađe) ali ne mogu primati podatke,a kad ja ukljucim trazenje ne nalazi nijedan uredaj...
zanima me moze li se to nekak resetirati ili nest iskemijati sa onim kodovima??
2.ne hvata memorijsku karticu.....kad odaberem "memorijska kartica" pita me "format?" i neovisno o odgovoru (da ili ne) on javi "Greška".....ovo bi moglo biti mozda zato jer je kartica od 2Gb a nemam druge da isprobam,pa me zanima dal mogu negdje provjeriti konkretno za moj uređaj koliko se moze nadogradit memorija tj.dal uopce moze sa 2 gb raditi
3. zadnje vrijeme mi se poceo gasiti sam od sebe mob. preko noci....totalno isprazni bateriju nakon duzeg punjenja...zasto to? mozda moze pomoci koji od kodova? samo da napomenem baterija je prije normalno drzala po 2-3 dana, a to se pocelo dogadjati kad sam odigrao koju igricu,nakon toga se uzasno brzo baterija isprazni (kazem, preko noci,ujutro ugasen mob,a punio se par sati navecer)
svaki savjet ce mi dobro doci..hvala puno unaprijed
...da li je padao, imao bilo kakav kontakt s vodom...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma nije...velim da se ovo sa baterijom pocelo desavati sad kad sam par igrica odigrao,a bt mi ne radi odkad je kupljen...preko oglasnika,rabljen
...ah, joj...rabljen...e kolega, tko zna što je proživio prije toga...
...probaj update softwarea - ako niti to ne pomogne - ne znam što ona...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
1.Bt odašiljač u mobitelu je otišao ,ravno u servis da ti ga zamjene
2.Pogledaj ovo i pokušaj s tim metodama
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=10&a=52
3.Jesi li možda unosio ikakve kodove ?P:Kada ubacim memorijsku karticu u mobitel ne mogu pristupiti sadržaju koji se nalazi na njoj već mi samo ponudi formatiranje memorijske kartice.
O:Više mogućnosti:
1.Kartica koja se nalazi u mobitelu je oštećena
2.Mobitel ne podržava memorijski kapacitet koji se nalazi na kartici
3.Kartica je formatirana U FAT sustavu formatiranja,preporuča se formatiranje putem čitača kartica u FAT32 sustavu formatiranja.
4.Marka memorijske kartice nije podržana
5.Izvadite karticu na 15 minuta i napravite reset mobitela i nakon 15 min.vratite je unutra.
Moguće je da su kontaki otišli pa se mobitel pali-gasi.
Svaka bateija ima svoj životni vijek i možda je ta koju ti posjeduješ došla pri kraju i vrijeme je za novu.
unio sam kod za master reset ali tek nakon tog problema slabe baterije/gasenja telefona jer sam mislio ajde mozda mu to pomogne da opet radi ko prije i bateriju da ne punim na dan 2 puta...al ocito nije pomoglo....dakle, da ponovim.....nakon sto sam poceo igrat igrice na mobu (nakon kaj sam skuzio da se i na to moze gubit vrijeme) se poceo gasit i baterija trajat ono....par sati....a odigrao sam mozda 4-5 igra...ne kuzim fakat
Alienware thnx puno na savjetima probat cu sad ovo za memorijsku
Ako si napravio reset s ovim kodom *2767*3855# mobitel se nebi trebao paliti gasiti.
Bookmarks