Ja ju imam vec podosta vremena i upravo zbog toga stoji u kutiji i ceka bolje dane........
Kvaliteta mikrofona je dosta losa, ali generalno gledano slusalica je OK.
.
.
kad zovem sa WEP200 slušalice sugovornici me strašno loše čuju bez obzira na mobitel.
Moj mobitel je D880, kako preko skrivenog menija *#0206*test# pojačati mikrofon ili na neki drugi možda način.
Da napomenem da se ova slušalica tako ponaša na svim mobitelima ali samo se navodno na Samsungu može softverski pojačati.
Ja ju imam vec podosta vremena i upravo zbog toga stoji u kutiji i ceka bolje dane........
Kvaliteta mikrofona je dosta losa, ali generalno gledano slusalica je OK.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Pojačavanje ne vrijedi za mikrofon koji se nalazi na bt slušalici već za mikrofon koji se nalazi u mobitelu.Moj mobitel je D880, kako preko skrivenog menija *#0206*test# pojačati mikrofon ili na neki drugi možda način.
Da napomenem da se ova slušalica tako ponaša na svim mobitelima ali samo se navodno na Samsungu može softverski pojačati.
Pa evo sam upravo otkrio da ako se radi o Samsung mobitelu to i nije tako kako tvrdiš.
Postupak - *#0206*8378# uđeš u skriveni meni, H/W test, audio setings, bluetooth, i Tx PGA sa vrijednosti 142 koliko je bilo bilo kod mene upisao sam 250 koliko je i max. i mikrofon je zadovoljavajući iako bi volio da je bolji šta bi se vjerojatno moglo i postići malo se igrajući po skivenom meniju ali baš nema uputstava šta je šta pa nisam probavao.
Nadam se da će nekima pomoći i ovo.
Ukoliko netko "načačka" bolje postavke molio bi da ovde posta.
Bookmarks