si probao i mob formatirat?
Zašto kad bilo koju igru ili aplikaciju kad instaliram na karticu i izgasim i upalim mobitel samo stoji na onom glupom NOKIA znaku a kad maknem karticu i formatiram je sve super radi mob i kad te programe instaliram na mobitel isto radi.Čim nešto na karticu instaliram neće mi se upaliti mobitel!
inače imam ME na njoj
Hope is a terrible thing to lose.
si probao i mob formatirat?
da čak sam i napravio hard reset i soft reset i sve...ista priča
čim nešto instaliram na karticu nemože se mobitel upaliti i sve se zblesira
Što ako ga upališ bez kartice, pa je onda staviš, jel se zblesira ili radi? Radi li kartica inače normalno (galerija, fotoaparat, fexplorer) ili zeza?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
zeza kad tako napravim
Definitivno trebaš pokušati od nekoga posuditi karticu, pa pokušati s drugom. Koja marka kartice/kapacitet? Jesi pokušao puhnit u utor da možda prašina ne zeza (samo nemoj pljucnit :-)? Ako si u mogučnosti pokušaj tu karticu u drugi mob staviti.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Možda jedan upgrade Firmware-a riješi stvar.Meni se na N70ME kartica nije htjela formatirati i uzeo sam drugu ali je mob. nije htio prepoznati pa sam napravio upgrade.
ma puho sam unutra i nije ni prašina ni ništa.
Kartica je ona koja se dobije uz mobitel 64Mb nokia RSMMC DV
filmware mi je zadnji i software mi je zadnji i sad kad sam pokušao napraviti update svega opet mi ispiše da mi je sve zadnje na mobitelu
Karticu nemogu nigdje probati jer nitko od mojih prijatelja nema takav ulaz na mobu.
Imam jedino ako nešto znači čitač kartica i na njemu isto ok radi.
A kako me to nervira
Meni je bilo problema s RS MMC karticom (512 MB) mobitel je nije prepoznao kad bih je ubacio,ako imaš neku drugu MMS karticu da pokušaš je ubaciti.Kartica je ona koja se dobije uz mobitel 64Mb nokia RSMMC DV
Imam problem sa memorijskom karticom marke KINGMAX od 2 GB za nokiu 6300 jer kada bilo što pokušam da snimim na nju sa računara ne mogu jer je kartica zaštićena za snimanje. Kako je mogu otključati da mogu snimati na nju sa pc. Već sam je probao formatirati ali nisam uspio.
Ili je stavljena šifra na karticu...
Bookmarks