Ako je mobitel unlockan pri sljedećem flashanju on se neće zaključati.
Imam jedno pitanje:
Ako je mobitel već otključan da li kada se stavi novi firmware mobitel treba opet otključati ili ostaje otključan od prije (to mi nije baš jasno)?
hvala
Zadnji uredio McLaren : 15-09-2008 u 22:34
Ako je mobitel unlockan pri sljedećem flashanju on se neće zaključati.
Nisam znao gde da napishem post, nisam hteo da otvaram novu temu za jedno pitanje, a tiche se flash - a!!! Da li mozhe da da se d900i flashuje sa nekim firmwareom, a da se pritom omoguci postavljanje mp3 za poruku?!
Može ,treba ti flash kabel i neki modded firmware.
Jedno pocetnicko pitanje....
Flash kabel je narucen, cekam da stigne, mob je D900i, sa firmwareom XFGH1.
Koji modificirani firmware se moze staviti u mobitel da se nista ne zbrlja? (Mislim, da li treba naci modded XFGH1, ili moze i koji drugi)....
Hvala unaprijed.
ja još nisam naišao ni na jedan XFGH1 firm a da jemodan , http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53855 -- d900i firmwares mods
Dakle, mogu staviti npr. Seky mod u svoj mob?
Možeš......
Kabel je konacno stigao, ali i nove nedoumice...
Promaklo mi je citajuci forum, moze li se, i kako, napraviti backup firmwarea u mobu... npr za slucaj da ipak pozelim vratiti originalni (D900iXFGH1). Dobro bi dosao i link za download, ali da radi...
Buduci da u ovom firmwareu imam HR T9 (i koristim, ma sto mislili o tome!), ima li jos nesto sto se izgubi stavljanjem Seky moda?
Postoji li nacin da se HR T9 "ubaci" u modani firmware (o tome je i mlesic pisao), a i originalni Dubrovnik uopce nije los - ne znam da li kod Seky moda postoji samo snjesko (koji mi je malkice djetinjast) ili jos nesto.
Mislim da cu u slucaju daljnjih pitanja otvoriti novi topic, i ovo je vec izvan teme u naslovu.
Pozdrav
Bookmarks