Tak šta ne postoji. Grafička kartica mora hardware-ski podržavati directx 9 tako da ne postoji program koji to omogučuje
Prijateljica mi poslala SMS sa ovim textom,citiram: El znaš ti za kaki program koji mi može omogućiti da mi grafička kartica podržava DirectX 9c? Treba mi da mogu igrati Simse 2.
Jel netko čuo za nešto slično?
ak graficka ne podrzava novi directx, a simsi to zahtjevaju moze se oprostit s igranjem
nek flasha BIOS na grafičkoj, moglo bi pomoći! no nek prvo pričita release, šta će time dobiti!Izvorno postao ..::HRCO::..
pozdrav
Bilo bi zgodno da znamo o kojoj se graf. kartici radi!Izvorno postao sms freak
Ako je naka starija, nece bas ni flashom nesto dobiti ako ga i nadje! A i sama igra bas nece biti igriva! (Govorim iz vlastitog iskustva, na lapu imam ATI MOB. 9600, 512MB ram, radi vrlo jadno, neigrivo, na desku imam ATI 9800PRO i nesto vise rama, tu su stvari vec nesto drugacije)!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks