Uf davno je to bilo... a negdje sam to i napisao već.. nvm
Davne 2004 sam za 18 rođendan dobio na dar siemens M55icu :klasik:, malo se zaj s njim i saznao da se može modati itd... Našao sam ovaj forum preko newsa, došao, gnjavio Šljaku, 3atmr-a i ostalu ekipu u Siemens forumu... Tamo sam nabio 100tinjak postova i ujedno ubio istu tu M55icuOnda sam prešao na Računala i počeo pratiti tematiku. Kako su se mobovi mjenjali tako sam se i ja selio od podforuma u podforum da bi na kraju zaglibio u chataoni.
S vremenom se skompao s nekim ljudima, dočekao i otpratio mnoge, sve je postalo previše komplicirano da bi cijeli forum zaboravio i više se ne vratio.. Danas mi je drago što mogu bar malo pomoći forumu svojim radom. Sve u svemu, gadna stvar![]()

Odgovori uz citat
Onda sam prešao na Računala i počeo pratiti tematiku. Kako su se mobovi mjenjali tako sam se i ja selio od podforuma u podforum da bi na kraju zaglibio u chataoni.
nisam cesto postala na forumu i drzala sam se iskljucivo tematskog dijela. malo po malo pocela sam otkrivati da su tu neki ljudi koje znam otprije. jeda od tih je i forumas (danas vise nije aktivan) koji me navukao na kafe, na cetaonu, koji me upoznao s Njegovim Visocanstvom sodomom i na kraju natjerao da prisustvujem jubilarnom okupljanju forumasa prije godinu dana. i to je bilo to. forum je postao neizlijeciva ovisnost. nazalost, vise (sramim se, da, znam, sramim) ne pratim tematske forume, posebice otkada sam mod kafea i cetaone.

.gif)

Bookmarks