Da kopiraš oba CD-a na HDD i s njega pokreneš instalaciju ?
Imam na 2 CD-a NFSU2. Ubacim prvi. Krene instalacija. Na 44% izbaci error u vezi nekog kopiranja. Izbacim CD, malo protrljam po majici, ubacim opet, dođe do 55%, piše insert 2 CD. Ja ubacim 2 CD, ide instalacija, na 80% naglo uspori, vuče se, dođe do 100% i izbaci mi error u vezi kopiranja SData. Ja izbacim CD, protrljam po majici, ubacim opet, retry, čekam 5 min, stoji 100%, opet isto izbaci. Ja tako par puta, i evo sad sam osto bez živaca, neznam šta da radim... Imal ko kakav savjet?
Da kopiraš oba CD-a na HDD i s njega pokreneš instalaciju ?
Probao, izbaci error... Problem riješen, kupio sam novi CD NFSU2 CD2 i sve radi...
CD ti je u k....................
Imam jedan drugi problem. Ovoga puta nema veze s instalacijom. Nisam htio otvarati novu temu, pa ću onda ovdje pitati. Zašto šifre nerade? Kad dođe do onoga kad se pokrene igrica, "Press Enter", tamo se treba upisat šifra. Ja upišem, ordermebaby (za sve aute) i čuje se zvuk kao da je aktivirana šifra, ali nigdje auta. Pomoć...
I ja ju trenutno igram,i ista mi je stvar...
Imam ja trainer, al taj trainer nema da se otključaju svi auti... Znam da trainer jedan za Carbon ima to, da se svi auti otključaju...
Bookmarks