Daj samo makni sliku Merđe na naslovnici nego stavi sliku pravog auta kojeg imate u voznom parku.
Zanima me Vaše mišljenje za moju internet( http://www.taxirijeka.com/ )stranicu jer sam relativno novi u ovakvom načinu oglašavanja i prezentiranja svojih usluga.Prilikom izrade stranice želio sam pružiti što više informacija vezano za sam grad ali i usluge kojima se bavima.Svaki savjet je dobrodošao.
http://www.taxirijeka.com/
Daj samo makni sliku Merđe na naslovnici nego stavi sliku pravog auta kojeg imate u voznom parku.
....
lijep dizajn, sto se zasada jedino moze i vidjet, ali ri-opt za 90kn???
Dizajn stranice je pomalo "mršav" ali sve je pregledno što je pozitivno. Kako je ovo prva verzija imaš još fore za ušminkat sve.
Ono što je dobro - sadržaji i informativnost. Dobro za sada ih nema još, ali rubrike i linkovi su tu
Samo naprijed, nemoj stati sad na projektu, ima tu još puno posla!
Meni se jako dopada stranica.
Samo je možda malo bezveze što npr. stisneš na link usluge i onda ti se opet pokaže da odabereš- a ima samo jedan izbor.
Ne znam da li si skužio što mislim, ali valjda jesi.
Ovi cjenici.... šta ne vozite onako, da netko pozove na cesti- pa ima cijena starta i prijeđenih kilometara?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a nemamo to je više u zagrebu i ostalim gradovima, kod nas su u gradu zone, a izvan grad je cijena po dogovoru računa se oko 7 kn /km dok je u zagrebu 19kn start + 8 kn/km + 20% noć
da stvarno, makni onog mercedesa s početne stranice, ljudi će mislit da će se u tome voziti što znamo da nije istina... stavite ona svoja vozila...
cjenik doraditi definitivno, ljude će zanimati koliko je cijena starta odmah il bar koliko dođe prva zona u gradu, uglavnom nešt slično tome...
i da, da li naplaćujete prtljagu?
ne bi trebali, i ako sam imala jedan takav slučaj (ne s vama) da nisam mogla vjerovati i kad sam zatražila račun da mi se ispiše , čovjek je odustao...
kako uopće prolazite pored Taxi Camea?
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
nosi mecku za zivu glavu...heh...il stavi najbolje vozilo koje imas...il stavi svoju sliku il nesh slicno!!!
###1410989180026
Daj makni mečku, baš je gadan
....
Ako si iz Rijeke to nije razlog da se piše "riječnik"![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks