Instaliraj Operu mini ili drugi preglednik.
Dal mi netko može objasniti dal je uopće moguće prelistavati strane prek ovog mobitela.
i kako ak je moguće..
imam vip..često korisrstim wap strane... većinom za pregledavanje rezultata kod klađenja..
dal se more bilo kak doći na net s tim mobom..tak da mogu recimo čitati forume i slično..
i dal je to preskupo možda,,
helpppp..ak netko zna,,
Instaliraj Operu mini ili drugi preglednik.
A gle, najisplativije bi ti bilo prijeći na T-Mobile i uzeti web'n'walk, jer svaka druga solucija je jednostavno preskupa.
Testis unnus, testis nullus!
Mozeš iči na internet sa tim mobom, preko njegovog standardnog preglednika, ili mozeš instalirati Operu, malo je brza i potrošnja prometa je manja. Što se tiče isplativosti, ako si na vip-u i ako nemaš podatkovni model onda ti se ne isplati jer ti je 100 kb 5,96 kuna. Isplati se uzeti web n walk od t mobilea(kad nema ništa povoljnije) 25 kn 10 mb, ili 100 kn 1gb. Ja imam 1gb i sada uopče ne razmišljam o potrošnji, non stop sam na netu.
PREDATOR
I vidiš normalne stranice kao na zaslonu racunala?Izvorno postao predator
Vide se sve stranice kao na kompu s time da mozeš podesiti preglednik kako ti odgovara: mozeš staviti samo tekst bez slika (manja potrošnja, brze otvara), one column-formatira ti stranicu u jedan red, ne moraš ići lijevo-desno nego samo gore-dole, i desktop-vidiš samo jedan dio stranice i onda se pomičeš gore-dole, lijevo-desno. Ja gledam u one column formatu, naj jednostavnije je.
PREDATOR
I koliko takvim nacinom potrošiš prometa mjesecno?Jel se taj promet može kontrolirati da ne premašiš 1Gb.
Ja dok pogledam 2 podforuma ovdje ( oglasnik i PDA forum ), i potrosi mi negdje oko 1 Mb.. pogledam par postova u svakom podforumu, pa si izracunaj
Nemozes potrosit 1GB ni da oces![]()
Da to je u redu. Znam da je sve preko Gb ultra skupo pa nebi bilo lijepo dobit 1000kn racuna ako se malo zaneseš.
Preko 1GB izadje 1 Mb - 1,10kn
A imas programa koji mjere koliko si potrosio tak da mozes kontrolirat potrosnju..
1GB češ preko mobitela jako teško potrošiti, tako da mozeš bez brige surfati sa tim paketom. A kao što reče Shamanix, imaš programe, bandtwidt monitore, koji ti mjere potrošnju pa uvijek znaš koliko si potrošio i koliko ti je još ostalo.
PREDATOR
Mene zanima slijedece...
Kako sloziti sa Nokiom N73.. da se doma spojim na router preko WLAN.a??
uglavnom da s mobom idem na net preko svojeg routera??
Unaprijed hvala na odgovorima!
@Tihy: Nikako. N73 nema W-Lan, pa se nemože spojiti.
jedino da ti je komp spojen na internet pa onda nekako probaš naštimati da preko BT-a upariš komp i mob i da na mobitelu surfaš.
pogledaj slijedeću temu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=30231
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Na kompu imam flat paket.. pa bih preko kompa na mobu surfao! budem pogledao na onom topicu... hvala!
Bookmarks